SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Halil Dervişoğlu: Trabzonspor formasını giymek kutsaldır

Halil Dervişoğlu: Trabzonspor formasını giymek kutsaldır

24 Nisan 2022 Pazar - 12:27




Trabzonspor'da transfer çalışmalar sürüyor... Ozan Kabak ve Can Bozdoğan'ın yanı sıra Halil Dervişoğlu ile de görüşen Trabzonspor'da, Halil'in sözleri bu transfer girişiminde etkili oldu. Milli golcü, "O formayı giymek kutsaldır" sözleriyle camianın harekete geçmesini sağladı...





Bir yandan Ozan Kabak ve Can Bozdoğan için Schalke ikle görüşmeleri sürdüren Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan diğer yandan da Halil Dervişoğlu için Brentford ile görüşmelere başladı. Görüşmelerin başlamasını sağlayan ise Trabzon doğumlu babası ve Trabzonspor taraftarı Halil’in, “O formayı giymek kutsaldır” sözleri oldu.

"HALİL'İ SATMIYORUZ"

Brentford’un Doğan’a ilk cevabı, “Halil’i satmayı düşünüyoruz” oldu. Bonservis bedeli için teklifleri dinlemeye açık olduklarını söylediler. Doğan ise ilk etapta Halil’i kiralayıp sonra da bonservisini almak istediklerini belirtti.

HALİL'DE ISRARCI OLUNACAK

Şu an için iki taraf arasında bir anlaşma yok. Ancak negatif bir durumda yok. İki taraf ilerleyen günlerde yeni görüşmeler yapmak üzere sözleşti.


Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap