SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hacısalihoğlu, Sosa ve Novak kalmayabilir

Hacısalihoğlu, Sosa ve Novak kalmayabilir

10 Nisan 2020 Cuma - 12:06




Radyospor’dan Emrah Karalinç’e konuşan Hacısalihoğlu, “Koronavirüs salgını dünyada birçok dengeleri değiştirdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Sosa ve Novak’ın kalacağını söyledi ama şartlar değişebilir. 2 futbolcu da sezon sonu Trabzonspor’dan ayrılabilir” dedi





TRABZONSPOR eski asbaşkanı Hayrettin Hacıalihoğlu, Rodyospor’da Emrah Karalinç’in sorularını yanıtladı. Hacısalihoğlu,mevcut süreçte yaşanan negative havanın pozitife çevrilebileceği görüşünü şu sözlerle savundu: "Bu krizleri belki ortadan kaldırmada haklı bir mazaret ortaya çıktı. Bu bir duraklama dönemi. Gerçeklerle yüzleşme, nelerin yapılması gerektiğini daha sakin düşünmeyi sağlayacak bir durum var” dedi.

 Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu'nun 'Sosa ve Novak ile anlaştık' açıklamasını değerlendiren Hacısalihoğlu, "Bugünkü şartlarda yüksek maliyetli oyuncuların gönderilmesine hoşgörüyle bakılabilir. Yabancı oyuncular kalmak ya da kalmamak arasında yeni bir değerlendirme yapacaktır. Bu süreç bitmeden Sosa ve Novak ile imza atacağız demek doğru değil. Sosa ve Novak'ın kalmama ihtimali var. Aileleri, çevreleri var. Tüm dünyada hayat durdu. Yabancı ülkede insanlar daha tedirgin olur" ifadelerini kullandı.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap