SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Güngör Şahinkaya; Trabzonspor’un gelmiş geçmiş en iyi hocası Sundermann’dır

Güngör Şahinkaya; Trabzonspor’un gelmiş geçmiş en iyi hocası Sundermann’dır

02 Ağustos 2020 Pazar - 12:26




Bordo-Mavili kulübün 6 şampiyonluğunda forma giyen efsane Güngör Şahinkaya, teknik adam konusunda çok tartışılacak sözler söyledi. Şahinkaya, “Bana göre Trabzonspor’da görev yapan hocalar içinde en iyisi Alman Jurgen Sundermann’dı. Ancak o dönem öylem bir ortam yaratıldı ki onu bile bu şehirden kaçırdılar” dedi.





Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Güngör Şahinkaya, TFF’nin Tam Saha Dergisi’ne konuştu. Türk futbolu ve Trabzonspor ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yapan Şahinkaya şunları söyledi: “Şu anda U14 Milli Takımı teknik direktörlüğü yapıyorum. Kabiliyetli gençleri milli takıma kazandırmak için yoğun bir uğraş veriyorum. Teknik adamlık elbette kolay bir iş değil. Çok başarılı bile olsanız bir bakıyorsunuz sizi kapı dışarı etmişler. Çalıştığım teknik adamlar içinde bana göre en iyisi Alman Jurgen Sundermann’dı. Almanya'da Stuttgart'ı şampiyonluğa taşımıştı. 1985-1986 sezonunda Trabzonspor’a geldi. Onunla ligin ilk yarısında gol rekoru kırdık. Denizli’ye deplasmanda kaybedince gönderildi. Bana göne kalsa hel şampiyon olurduk hem de en az 2-3 yıl kimse bizden kupaları alamazdı.” 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap