SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > "Gün doğmadan neler doğar"

"Gün doğmadan neler doğar"

11 Nisan 2018 Çarşamba - 12:11




Yeni yönetim kurulu adına Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, eski asbaşkan Ahmet Çubukçu’dan mazbatayı aldı Hacısalihoğlu, gündeme geldiği iddia edilen





Trabzonspor'un 7-8 Nisan tarihlerinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda seçimi kazanan Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu dün resmen görevi devraldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan mazbata töreninde başkanlığa seçilen Ahmet Ağaoğlu ile görevi devralacağı eski başkan Muharrem Usta katılmazken devir teslim işi asbaşkanlar düzeyinde yer aldı. Devir teslim töreni eski Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile yeni asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu arasında gerçekleşirken, törene Divan Başkanı Ali Sürmen, diğer kurul üyeleri ile eski ve yeni yöneticiler de katıldı.

YENİ DÖNEM BAŞLADI
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, devir teslim töreni sonrası yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'da bir kongre gerçekleşti. Kazanan yönetime mazbatalarını verdi. Bu arada bir önceki yönetimde bununla beraber devir teslim töreni yapmış oldu. Burada geçmiş yönetimin başkanı ve şimdiki yönetimin başkanı Trabzon'da olmadıkları için yönetimler adına asbaşkanlar olarak bizler bu töreni gerçekleştirdik. Trabzonspor'da yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra Trabzonspor bugünkü durumdan daha iyi duruma gelecek hamleleri yapmak mecburiyetinde. Şartlar zordur. Camianın tüm bireylerinin katkıları ve ilgileriyle aşılabilir. Biz de bunu talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜNEŞ AÇIKLAMASI
Hacısalihoğlu, Şenol Güneş'in sezon sonunda hoca adayı olup olmadığı şeklindeki açıklamasının sorulması üzerine de şu ifadeleri kullandı: "Şu anda Şenol hocayı düşünüyor musunuz?' diye bana soruldu. Ben de 'Şenol hoca Beşiktaş'ın teknik direktörü. Bizim de burada görevini yürüten bir teknik direktörümüz var' dedim. Bunun üzerine 'Olur mu olmaz mı?' diye sordular. Ben de 'Onu kimse bilemez, gün doğmadan neler doğar' dedim Yoksa, bir anlaşmamız var, böyle bir kararımız var, niyetimiz var. Asla böyle bir durum yok. Görevde bir hocamız varken, sezon bitmemişken, böyle bir şey yapmak Trabzonspor'a yakışmaz ve etik değildir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap