SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > G.Saray'da tarihe geçmişti! Trabzonspor kapıyor

G.Saray'da tarihe geçmişti! Trabzonspor kapıyor

28 Mayıs 2020 Perşembe - 09:52




Süper Lig'in lideri Trabzonspor, 12 Haziran'da başlayacak lig için hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavili takım antrenmanlarına devam ederken, gelecek sezonun kadrosunu da kurmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Fırtına'nın transfer gündemine Galatasaray'ın tarihine geçmiş bir isim girdi. İşte detaylar....





Süper Lig'e corona virüsü pandemisi nedeni ile verilen arada kadro güçlendirme çalışmalarını sürdüren kulüpler için birçok isim yazılıp çizilmeye devam ediyor.

Bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Trabzonspor ve Galatasaray, önümüzdeki sezon için de çalışmalarına hız vermiş durumda...

Bu sezon taraftarlarına şampiyonluk kupasını hediye etmek isteyen iki dev kulüp, gelecek sezon için de planlarını şimdiden yapmaya başladı.

Transferde vitesi yükselten ezeli rakiplerden Galatasaray forması giyen bir ismin bordo-mavilileri tercih ettiği, önümüzdeki sezondan itibaren Trabzonspor'da forma giyeceği öğrenildi.



İşte transfer harekatının detayları...

Trabzonspor, uzun süredir peşinde olduğu genç futbolcu Mustafa Kapı ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

Daha önce bordo-mavililere "Avrupa'ya gitme hayalim var. Eğer bu gerçekleşmezse görüşebiliriz" diyen Kapı'nın da Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.

Barcelona dahil çok sayıda Avrupa kulübünün de takip ettiği 17 yaşındaki Mustafa, yaz transfer sezonu açılır açılmaz bordo mavili kulüple sözleşme imzalayacak.

G.SARAY'DA KADRO DIŞI KALDI

Geçtiğimiz sezon 23 Aralık 2018'de Sivasspor ile oynanan maçın 90+5'inci dakikasında oyuna giren Mustafa Kapı, Galatasaray tarihinde resmi karşılaşmalarda forma giyen en genç oyuncu (16 yıl 4 ay ve 15 gün) unvanını almıştı.


Galatasaray, yeni sözleşme imzalamaya yanaşmaması gerekçesiyle Mustafa Kapı'yı kadro dışı bırakmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap