SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Grande Marek Hamsik şarkısında Allame ile çalışmak istiyor!

Grande Marek Hamsik şarkısında Allame ile çalışmak istiyor!

12 Haziran 2021 Cumartesi - 09:35




Trabzonspor'un uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı ve EURO 2020 sonrasında Türkiye'ye gelecek olan Marek Hamsik için yazılan Grande Marek Hamsik şarkısı binlerce kez dinlenmişti.





Gervinho ve Bruno Peres transferleri sonrasında Marek Hamsik'i de renklerine bağlayan Trabzonspor'da yeni sezon için heyecan dolu bekleyiş sürüyor. Yıllarca Napoli'de oynadıktan sonra Çin'in yolunu tutan, koronavirüs sürecinden sonra ayrıldığı Çin'den transfer sezonunun açık olduğu tek ülke İsveç'in yolunu tutan Slovak futbolcu, Göteborg ile sözleşme imzalamıştı. Ağustos ayında sona erecek sözleşmesini avantaj bilen bordo mavililer de yıldız oyuncuyu kadrosuna katmıştı. İmzaların açıklanması ve transferin duyurulmasından sonra adeta patlama yaşandı. İsveç'te şarkı söyleyen Skrokk'un yazdığı 'Grande Marek Hamsik' şarkısı binlerce kez dinlendi. İsveçli şarkıcı o günden bu yana yaşadıklarını anlattı.

"Stadyumda veremediğimiz desteği hissetsin istedim"

Napoli'de oynadğı dönemde Hamsik'in hayranı olduğunu ifade eden Skrokk; "Onu her zaman takdir eden, izleyen ve seven biri olarak formamızla izlemek bir rüya gibiydi. Bunu anlatmanın bir tarifi yok aslında. Gerçekten bir rüyadayım gibi hissettim. Havalimanındaki karşılama sonrasında aklıma şarkı yapma düşüncesi geldi. Stadyumda değildik ve desteğimizi görmesini, hissetmesini istedim. İsveç'in en önemli şarkıcılarından biri olan arkadaşım şarkının müziğini yaptı. Ben de sözlerini yazdım. Umarım şarkı amacına ulaşmıştır ve Marek bizim ona karşı hissettiğimiz duyguları hissedebilmiştir" dedi.

"Yüksek paralarla rekabet etme şansımız yok"

Marek Hamsik'in kısa sürede takımdan ayrılmasını değerlendiren İsveçli şarkıcı; "Buraya gelmesi rüya gibiydi ancak onun kısa sürede ayrılacağını da tahmin ediyordum. Çünkü buradan çok daha fazla kazanabileceği fazlaca yervar. Bu adres Trabzon ve Türkiye oldu. Ancak onu burada izlediğim için çok mutluyum. Şarkıyı yaparken aklımda onu burada tutabilecek donelerden biri olmasını da hedeflemiştim. Ama olmadı. Kendisine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Biz iyi değildik"

İsveç liginde kısa bir yolculuk yaşayan Hamsik'in en iyi performansını sergileyemediğini söyleyen Skorkk sözlerini şöyle sürdürdü; "Takımımız hazırlık aşamsındaydı ve oturmuş bir kadromuz yoktu. Bu durumda Marek'ten de aynı seviyede futbol bekleyemezsiniz. Ama buna rağmen çok güzel bir gol atmıştı. Maçı tek başına kazandırabilecek bir isim ve bu yetenek onda sonuna kadar var. Önündeki santraforlar çok şanslı. Ondan iyi bir verim alabilmeniz için takımınızı da aynı seviyede kurmanız lazım."

"Trabzonspor taraftarı çok iyi"


Transferin söylenti olarak basında yer alması sonrasında şarkısı adeta patlama yapan Skrokk, Trabzonspor taraftarlarına da selam gönderdi ve "Gerçekten çok iyiler. Transfer sürecinde eski videolara baktım. Ortam inanılmaz. Tribündeki insanlar gerçekten takımlarına olan bağlılıklarını gösteriyor. Futbol farklı bir tutku. Bunu Trabzon'da görebiliyorsunuz. Umarım orada bir gün maç izlerim" sözleriyle övgüler yağdırdı.

"Şoke oldum"

Marek Hamsik'e yazdığı şarkının binlerce kez dinlenmesini de değerlendiren Skrokk, Youtube'daki izlenme oranlarının kenidisini şoke ettiğini söyledi. Youtube Music ve Spotify'da binlerce kez dinlendiğini ve bunun da kendisi için gurur verici olduğunu anlattı.

Allame ile yeni versiyon istiyor

Ttrabzonspor taraftarının şimdiden gol sonrasında stadyumda çalınmasını dahi istediği şarkı için yeni bir düşüncesi olduğunu dile getiren Skrokk, Allame ile de Grande Marek Hamsik için yeni bir versiyon yapmak istediğini belirtti.

Kaynak:Damga


 

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap