SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gomez cepte Adriano ve Kayode hazır kıta!

Gomez cepte Adriano ve Kayode hazır kıta!

Karadeniz Özel

15 Temmuz 2019 Pazartesi - 12:18




Trabzonspor golcü transferinde sona yaklaştı. Fırtına’nın 1 numarasında Mario Gomez var. Ancak Bordo-Mavililer B planını da hazır tutuyor





BERG YAN ÇİZİNCE

Denizlispor'a transfer olan Rodallega'dan boşalan forvet hattını kaliteli bir golcüyle doldurmayı planlayan Trabzonspor'da rota bir kez daha Mario Gomez'e çevrildi. Marcus Berg'in yan çizip Krasnador ile anlaşması üzerine bordo-mavili kulüp scoutları geçen sezon küme düşen Sturtgart'ın formasını giyen 34 yaşındaki golcü futbolcuyla bir kez daha masaya oturdular. Trabzonspor Gomez'e bir yıl için 1milyon 200 bin Avro sözleşme teklifinde bulundu.

KİRALIK FORMÜLÜ




BU arada Sosa'nın da daha önce Beşiktaş'ta birlikte oynadıkları Mario Gomez'in Trabzonspor'a gelmesinde ısrarcı olduğu öğrenildi. Alman panzerden olumsuz cevap gelmesi halinde kulüp yönetiminin B planının da hazır olduğu bilgisine ulaşıldı. Yönetimin listesindeki alternatif isimler arasında Rusya liginde Spartak Moskova'da forma giyen Luiz Adriano ve Shaktar Doneks’in golcü futbolcusu Olarenwaju Kayode (Larry) olduğu belirtildi. Bu futbolcular için kiralık formülü üzerinde duruluyor.
Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap