SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gomez bizim için en uygun golcü

Gomez bizim için en uygun golcü

Karadeniz Özel

13 Temmuz 2019 Cumartesi - 09:40




Beşiktaş’ta Mario Gomez ile şampiyonluk yaşayan Sosa, tecrübeli isim için garanti verdi. Arjantinli yıldız, “34 yaşında olması önemli değil. Trabzonspor’un oyun yapısı ona çok uygun. 25 golden aşağı atmaz” dedi





Trabzonspor yönetimi Denizlispor’a giden Hugo Rodallega’nın yerini doldurmak için golcü arayışlarını sürdürürken, kaptan Sosa’dan forvet hattı için önemli bir öneri geldi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yönetimle bir araya gelen Sosa’nın, Beşiktaş’ta birlikte oynadıkları Mario Gomez’i önerdiği öğrenildi.

Gomez'in Trabzonspor için en uygun isim olduğunu söyleyen Sosa’nın, “Yaşının 34 olmasına takılmayın. Kendine çok iyi bakıyor. Şu an bizim oynadığımız sistemde çok gol atar. İnanıyorum ki 25 golün altına düşmez. Çalışmayı seven, öğretmekten keyif alan bir futbolcu. Altyapıdaki gençlere de örnek olur” dediği kaydedildi.

Geride kalan sezon Stutgart’ta forma giyen Mario Gomez, takımının küme düşmesi nedeniyle Alman ekibinden ayrılmak istiyor. 34 yaşında 1.89 boyunda olan Gomez, Sosa ile birlikte Beşiktaş’ı şampiyon yapmıştı. Mario Gomez geçtiğimiz sezon Stutgart’ta 31 maça çıktı. 7 gol 2 asistlik katkı sağladı.
Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap