SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Göksel Gümüşdağ: Bizi ligde tut sezon sonu Trabzon'a git

Göksel Gümüşdağ: Bizi ligde tut sezon sonu Trabzon'a git

Karadeniz Özel

12 Mart 2021 Cuma - 17:00




İstanbul kulislerinde şimdi bu iddia dilden dile dolaşıyor...





// Karadeniz Özel // Ara transfer döneminde Trabzonspor’un gündemine gelen ancak Başakşehir’de kalan Edin Visca için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İstanbul kaynaklı haberlere göre; Boşnak kanat oyuncusu sezon biter bitmez takımından ayrılacak ve Trabzon’un yolunu tutacak. Aynı kaynaklar, Başekşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın, “Bizi kümede tut, sezon bitiminde Trabzon’a gitmene izin verceğim” dediğini ön sürüyor.

Edin Visca adım adım Trabzonspor’a geliyor. Boşnak oyuncunun yakın çevresi ve Başakşehir Kulübü’ne yakın kaynaklar çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Bu kişilerin verdiği bilgiye göre, devre arasında Başakşehir’den ayrılmayı kafasına koyan ve Trabzonspor için gemileri yakan Edin Visca’yı Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ikna etti. Yine aynı kişilerin iddiasına göre Gümüşdağ Visca’ya, “Bizi kümede tut, söz veriyorum sezon bitiminde seni Trabzon’a ben göndereceğim” dedi. Bu sözü alan Visca da , tekrar eski performasını yakaladı ve Başakşehir’de geçtiğimiz haftadan itibaren başarılı bir performans ortaya koymaya başladı. Edin Visca, Başakşehir’i çalıştırdığı dönemlerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın saha içindeki en önemli ismiydi.

31 yaşında olan Edin Visca’nın kulübü Başakşehir ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak gelen bilgilere göre; İstanbul ekibi 11 yıllık hizmetlerinden dolayı Visca’nın gidişine engel olmayacak.

Tecrübeli oyuncu bu sezon 23 maçta forma giydi, takımına 6 gol 7 asistlik katkı sağladı.
 

Beğendim
27
Sevdim
10
Beğenmedim
6
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap