SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gökhan Kandemir'de bir sakatlık var

Gökhan Kandemir'de bir sakatlık var

Karadeniz Özel

16 Eylül 2020 Çarşamba - 09:30




Trabzonsporlu futbolcular sapır sapır dökülüyor… Takımda neredeyse sağlam oyuncu kalmadı… Hedefte ise kondisyoner Gökhan Kandemir var.





Karadeniz Gazete // İddia o ki; kondisyoner Gökhan Kandemir, teknik heyet ve doktorların bilgisi dışında oyunculara aşırı yükleme yapıyor.

Çabuk forma ulaşma isteği ise pahalıya patlıyor. Yine aynı kişilerin iddiasına göre; Kandemir futbolcuları da kulüp doktorlarına karşı örgütlüyor. Görevden alınan doktorlar Hakan Bozdağan ve Hakan Ayaz’ın gönderilmesinde de bu kişilere göre kondisyoner Gökhan Kandemir’in parmağı var.

Karadeniz’in edindiği bilgiye göre Kandemir oyuncuları, “Doktor sana yanlış tedavi uyguluyor. Bu nedenle sakatlığın uzuyor” diyerek etkiliyor. Sonrasında ise oyuncular yönetime mevcut doktorla çalışmak istemediklerini iletiyor. Yönetim de doktorları görevden alıyor. Bu arada Gökhan Kandemir ile ilgili iddiaların artığı şu günlerde, genç kondisyoner için sosyal medyada taraftarlar, “Gökhan Kandemir’i istemiyoruz” kampanyası başlattı. Ancak sonrasında bazı taraftar grupları Kandemir’e sahip çıkıp bu linç kampanyasını bitirmeyi başardı.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap