SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Giray Kaçar; ''Alexander Sörloth’un oyun devamlılığı yok''

Giray Kaçar; ''Alexander Sörloth’un oyun devamlılığı yok''

18 Ağustos 2019 Pazar - 14:06




Eski kaptan Giray Kaçar Kasımpaşa maçını ve Trabzonspor’u değerlendirdi...





“Belki benim bu yorumuma kızanlar olacak ancak Norveçli forveti değerlendirmek için sürekli izlemek gerekir. Goller dışında yoktu. Oyun devamlılığını geliştirmeli. Ancak iyi bir yedek olur.!

Sparta Prag maçlarında gördük ki Trabzonspor lige hazır. Aslında kadrosal olarak çok bir değişiklik yok. Neredeyse geçtiğimiz sezonun aynısı. 1-2 oyuncu girip, çıkıyor. Savunmadaki dörtlü aynı. Birbirlerini iyi tanıyorlar. Bana göre Obi Mikel tam anlamıyla hazır olduğunda Trabzonspor’a çok şeyler katacak. O tecrübeye ve o kaliteye sahip bir yıldız.

Herkes yeni transfer Alexander Sörloth’u konuşuyor. Bana göre çok abartıldı. Çünkü onunla ilgili kararı vermek için oyunda kaldığı her anı takip etmek gerekir. Sparta Prag rövanşında Sörloth’u gol dışında sahada fazla göremedim. Oyun devamlılığı yok. Trabzonspor’un ilk santraforu olamaz. Ancak oyuna sonradan girer ve katkı sağlamaya çalışır. Böyle olursa verimi daha fazla olur. Şu anki görüntüsüyle kesinlikle ilk 11’in futbolcusu değil.




Ligin ilk hafta maçları kolay olmaz. Bu nedenle de Kasımpaşa maçının öyle kolay geçeceğini düşünmüyorum. Ancak Trabzonspor, Sparta Prag karşısındaki oyununu oynarsa Kasımpaşa’yı yener. Trezeguet ve Diagne gibi iki önemli isimlerini kaybettilar. Bu bizimkiler için avantaj sağlayacaktır. Koita’ya dikkat edilmeli. Yusuf Erdoğan da diğer etkili isim. Ona da geniş alan bırakmamalıyız.
Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap