SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ağlayanlar güldü
26.09.2023

Temiz ayaklar kazandı. Erce'den başlayan, Murat’la devam eden orta sahadan öndeki hızlı çabuk ve bire biri iyi oynayan oyunculara geçmesi Hatayspor'a maçı kazandırdı. Trabzonspor maç boyunca bitti gibi oynadı. Oyuncu değişiklikleri Trabzonspor'a yaramadı. İki ağır stoperle oynayan Trabzonspor'un önde de iki ağır ön libero ile oynaması mağlubiyete fatura çıkardı. Üzerine Bakasetas ve Mendy'nin yanına Berat alınınca Trabzonspor'un zafiyetleri daha da ortaya çıktı. Hatayspor da Trabzonspor'un bu zafiyeti çok iyi değerlendirdi ve goller de bu şekilde geldi. Birçok ayağı pasla birlikte Trabzonspor'u oyundan düşürdüler. Trabzonspor 2-0'a kadar oyunu iyi götürdü.

Rakip oyunu hep zorladı. Futbolun bugün oynanan şeklini oynamaya çalıştılar. Biz sürekli uzun oynayarak bir oyun anlayışı benimsedik. Trabzonspor Visca çıktı Trezeguet girince kadro derinliği oluştu diye düşünmüştüm. Maalesef öyle gitmedi işler. Biz bir ileri bir geri gideriz. İçerde farklı Trabzonspor, dışarda farklı bir Trabzonspor izliyoruz. Beşiktaş maçında umutlanmıştık ancak bugün üzüldük. Bugün oynanan saha futbol sahası mı patates tarlası mı belli değil. Bugün rakibe çok duran top şansı verdik. Bugün 2-0'a kadar hak eden taraf bizdik diye düşündük ancak. Rakip futbolun gereklerini yerine getirdi ve kazandı. Topun yerden oynanması, iyi servis eden bir oyun anlayışı ile maçı çevirmesini bildiler. Üzgünüz kaybettiğimiz için ancak iyi oynayan bir takıma karşı kaybettik.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap