SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ghezzal'in menajerinden flaş iddia! ''Trabzonspor istedi''

Ghezzal'in menajerinden flaş iddia! ''Trabzonspor istedi''

26 Haziran 2021 Cumartesi - 11:45




Ghezzal'ın menajeri Trabzonspor'un futbolcusuna teklif yaptığını öne sürdü





Beşiktaş'ta geçen yıl kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal'ın menajeri, futolcusunu Trabzonspor'un da istediğini öne sürdü.

Geçen sezon Leicester City'den kiralanan ve çıktığı 31 lig maçında 8 kez rakip fileleri havalandırıp, 17 gol pası veren Rachid Ghezzal'ın bonservisi için Beşiktaş girişimlerini sürdürürken futbolcunun menajerinin  "Farklı ülkelerden teklifler var. Ancak size asıl söylemek istediğimiz Türkiye'den de kulüpler oyuncunun durumunu sordu. Bizlere direkt kulüp aracılığı ile resmi teklif gelmedi. Ancak Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Biz herkesi bonservis konusu için İngiliz kulübüne yönlendiriyoruz. Ghezzal, Beşiktaş ile devam etmek istiyor." ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Bu sözler üzerine Beşiktaş'ın girişimlerini hızlandırdığı kaydedilirken, futbolcuyla ilgili adı geçen diğer kulüplerden ise bir açıklama geldi..

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap