SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > GERCEK TRABZON ÇOK YAKINDA!

GERCEK TRABZON ÇOK YAKINDA!

27 Aralık 2017 Çarşamba - 13:43




Trabzonspor Basketbol Yöneticisi Vahap Öztel: Güzel günler göreceğiz...





HER İNİŞİN BİR ÇIKIŞI VARDIR

Öztel, “Son haftalarda belki iyi sonuçlar alamadık ama bu devran böyle gitmeyecek. Yeniden bu takım ayağa kalkıp üst sıralar için savaşacak” diye konuştu

MADDİ SIKINTI ETKİLEDİ

Ligde üst üste 5 maçını kaybederek düşüşe geçen Trabzonspor Basketbol takımında hedefe kötü günleri geride bırakmak. Her takımın başına gelebilecek bir durumla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Bordo-Mavili ekibin yöneticisi Vahap Öztel, “Ligin ilk yarısını 8-9 galibiyetle kapatmayı hedefliyorduk. Ancak maddi sıkıntıların baş göstermesi hedefimizin gerisinde kalmamıza neden oldu.  Ancak bu devran hep böyle gidecek değil. Yeniden bu takım ayağa kalkıp üst sıralar için savaşacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

GÜCÜMÜZ VAR


Kalan 3 haftayı iyi bir şekilde kapatarak ikinci yarı farklı hedeflerin peşinde koşmak istediklerini de dile getiren Öztel, “Trabzonspor’un ismi alt sıralarla değil üst sıralarla anılması için önümüzdeki 3 maçtan iyi bir sonuçlar almamız gerekiyor. Oyuncu kadromuzun moral ve motivasyonu iyi. Bu takım gerçek kimliğini ortaya koyduğu zaman rakip kim olursa olsun salondan başı dik ayrılabilecek güce sahip. Var olan bir gücü oyuncularımız ortaya çıkararak ikinci yarıda üst sıralar için umutlanmamızı sağlayacak sonuçları önümüzdeki 3 maçlık periyotta elde edeceklerdir” diye konuştu.

SAHİP ÇIKALIM

Her zaman Trabzonspor basketbol takımının iyi bir ivme kazanması için yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten Öztel, “Bizim tek derdimiz Trabzonspor basket takımını iyi bir şekilde temsil etmek. Bunun için yönetim olarak hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Tek isteğimiz bu kulübe gönülden bağlı olan Trabzonspor taraftarların da takıma sahip çıkması. Bu yolda birbirimizi kenetlenirsek önümüzde dağ olsa duramaz. Yeter ki bu birlikteliği içimizde sağlayalım. Kapı arkalarında bizi çekiştirmek kimseye bir şey kazandırmaz” dedi.

İYİ BİR HOCAMIZ VAR

İşini seven başarıya ulaşmak için gecesini gündüzüne katan bir koça sahip olduklarını belirten Vahap Öztel, “Ozan Bulkaz hocamızın mühtiş bir enerjisi var. Oyuncularla da iletişimi iyi. Bilgi birikimini sahaya yansıttığında takımımızdaki değişimi herkes görecek. Biz kendisine inanıyoruz. Ozan Bulkaz hocamızla birlikte iyi işlere imza atacağımızdan da eminim. Çünkü onda başarıya gidecek potansiyel fazlasıyla var” şeklinde görüşlerini ifade etti.


TEK HEDEF PLAY-OFF

Trabzonspor’un Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğunun altını çizen Bulkaz, Sıkıntıları zamanla aşacaklarını ikinci yarıda play-off potasında yer alacaklarını söyledi

DURUM BENİ ETKİLEMEDİ

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde zor günler geçiren Trabzonspor’da Baş antrenör Ozan Bulkaz önemli açıklamalarda bulundu.  Bulkaz, antrenör olarak profesyonelce bir yaklaşımda bulunduğunu ifade ederek, “Benim için çıktığım her antrenman iştir. O yüzden Trabzon’a sezon ortasında gelmem ve takımın durumu beni hiç etkilemedi. Her zaman olduğu gibi ilk antrenmanıma büyük bir iştahla hazırlanarak çıktım” dedi.

DAHA DİKKATLİ OLACAĞIZ


Trabzonspor’un Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğunun altını çizen Bulkaz, “4 büyüklerden biri olan Trabzonspor’dayım. Büyük camiaları olan ve büyük taraftarı olan takımları seviyorum. İşimiz tabi ki kolay değil. Süper Lig’de hiçbir takımın işi kolay değil. Çünkü Avrupa’nın en özel ligi. Her maça özel olarak hazırlanmamız lazım ama bizim gibi küçük bütçeli takımların daha çok hazırlanması ve daha dikkatli olması lazım” diye konuştu.

İNANCIM TAM

Bulkaz, sözlerini şöyle sürdürdü: Trabzon’a gelmeden önce de tespitlerim vardı. İyi bir oyuncu grubuyla ve kurumsal bir kulüple çalıştığımın farkına vardım. Çok keyifli çalışıyorum. Hedefim tabi ki Play-Off. Bu çizgiye takımı yaklaştırmak kolay değil ama bunu söylemekten de çekinmiyorum. Kendime de takımıma da inanıyorum. Yönetimimize de inancım tam. Özellikle ikinci yarı evimizde maç kaybetmeyeceğimizi düşünmüyorum.”

ÖNEMLİ BİR MAÇ

Bulkaz, Darüşşafaka maçına 3 günlük hazırlıkla çıktıklarını belirterek, “3 periyot çok iyi basketbol oynadık. 3.periyodun sonuna doğru bir kırılma oldu. Bunun nedeni takımdaki yorgunluk, kadro problemi. Bunları aşacağız.” Dedi. 31 Aralık Pazar günü oynanacak olan Yeşilgiresun Belediyespor karşılaşması için Bulkaz, “Kazanmamız gereken bir maç. Kazanıp evimizdeki Tofaş maçıyla çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.


SABIRSIZLANIYORUM

Bulkaz, son olarak ise, “Büyük bir camiaya geldiğim hissiyatı ben de var. Taraftarıyla, tesisleriyle, organizasyonuyla, buradaki basketbol yöneticileriyle güzel bir yerdeyim. Elimizdeki ekiple, yönetimimizle, teknik ekibimizle bu ligde her zaman her takımı yenebilecek bir duruma geleceğiz. En çok da Trabzon’da oynayacağım taraftarlı maçı bekliyorum. Trabzonspor taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Yunus MERMERTAŞ

KaradenizGazete

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap