SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gana basınından flaş iddia! Mensah'ı Trabzonspor'a yazdılar!

Gana basınından flaş iddia! Mensah'ı Trabzonspor'a yazdılar!

06 Nisan 2020 Pazartesi - 20:58




Gana basını, Trabzonspor'un Kayserisporlu Mensah ile ilgilendiğini yazdı





Dünyada futbola koronavirüs salgını nedeniyle ara verilirken transfer iddiaları ise hız kesmeden devam ediyor. Trabzonspor için de hemen her gün birçok isim yazılmaya devam ediliyor. Bu kez Gana basını Trabzonspor'un Kayserispor'un yetenekli futbolcusu Bernard Mensah için devreye girdiğini yazdı.

Ghanacrusader'de yer alan habere göre, Bordo mavililer, Mensah'ı kadrosuna katmak için transfer yarışına girdi. Haberde, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in orta sahanın hücum gücünü arttırmak için Mensah'ı istediği yazıldı. İlk temasların yapıldığı kaydedilen haberde transfer sezonu açıldığında anlaşmanın yapılacağı belirtildi.

10 numara pozisyonunda ve sağ kanatta oynayan Mensah bu sezon Kayserispor ile çıktığı toplam 21 maçta 3 gol 8 asist kaydetti. 25 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekibe sezon başında Atletico Madrid'den transfer olmuştu. Yetenekli futbolcunun adı sıkça Galatasaray v Fenerbahçe ile de anılıyordu...

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap