SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Füzeci Hami mi bombacı Sosa mı?

Füzeci Hami mi bombacı Sosa mı?

Karadeniz Özel

01 Ekim 2019 Salı - 12:15




Arjantinli maestro, Beşiktaş’a öyle bir gol attı ki; Bordo-Mavili taraftarlar sosyal medyada iki süper yeteneği kıyaslamaya başladı





Beşiktaş karşısında tüm takım müthiş oynadı ancak bir isim hepsinden çok öne çıktı. Jose Sosa’dan başkası değildi bu yıldız. Arjantinli bu maçta biri rakibe yazılan 2 gol attı. Ancak ikincisi hala dillerde. Tangocu topu önünde buldu, tribünler ‘vur, vur’ dedi, o da vurdu ve topu füze gibi ağlara astı. Bu gole oldukça keyiflenen Bordo-Mavili taraftarlar, sosyal medyada ‘Bombacı’ yakıştırması yaptıkları Sosa ile ‘Füzeci’ lakaplı Hami Mandıral’yı kıyaslamaya başladı. Biz de taraftarın ‘Hangisi topa daha iyi vuruyor?’ sorusunu efsane Hami Mandıralı’ya sorduk. Hami hoca, alınan galibiyetin verdiği keyifle çok güzel sözler sarf etti.

İşte Hami Mandıralı’nın o açıklamaları: “TRABZONSPOR Beşiktaş’a top göstermedi. Takım olarak iyi oynadı ama birkaç isim olağanüstü performans sergiledi. Özelikle Kamil Ahmet mükemmel oynadı. Sosa, Parmak, Hüseyin, Nwakaeme, Sörloth ve Uğurcan güzel oynadılar. Ama burada Uğurcan’a bir uyarı yapmak istiyorum. Bu vakit çalma işini bırakmalı. Bu ülke Volkan Demirel vakit çalıyor diye yıllarca küfür etti. Çok büyük kaleci olacak. Hemen oyuna topu sokmalı. Bir tane erken oyuna soktu gol oldu. Bu eleştiri değil sadece uyarı. Bunun da uyarısını kaleci hocası yapacak. Futbolcu hem oyunuyla hem de davranışları ile büyür.”

“Ayrıca Pereira ve Abdülkadir Parmak’a da bir uyarıda bulunmak istiyorum. Pereira biraz agresif. Bu hem kendine zarar verir hem de takıma zarar verir. Sahada kararı hakem verir. Sinirliliğini biraz azaltması lazım. Parmak ise sahada iyi oynuyor iyi mücadele ediyor ama şu konuşma işini fazla yapmamalı.” “SOSA’NIN golden ziyade saha içindeki karakterine parmak basmak lazım. Yerli oyuncuların oyunlarına karakteri ile destek veriyor. Takım olma adına Trabzonspor iyi sinyaller verdi. Benim şutlarımla onun şutlarını kıyaslamaktan ziyade, bu takıma iyi şeyler verenleri ayırt etmeli. Sosa’nın vuruş sitili farklı. Bizim sitillerimiz farklı. Benim sitilimde dünyada kaç tane atan var. Yan yana getirmek ve kıyaslanmak bu kadar kolay olmamalı.”

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap