SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Futbolcuları Usta şikâyet ettiriyor

Futbolcuları Usta şikâyet ettiriyor

04 Ekim 2018 Perşembe - 13:56




Son günlerde yerliler TFF’ye, yabancılar ise FIFA’ya alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle şikayette bulundular.





İddia sahibi yöneticiye göre; eski başkan Muharrem Usta kendine yakın olan ve menajerleri ortak bulunan futbolcuları kullanıyor.

Yine iddiaya göre; bu oyuncular eski başkanın yönlendirmesiyle kulübü şikayet edip mevcut yönetimi zor durumda bırakıyor

KUCKA SERBEST KALACAKTI

TRABZONSPOR bu sezon özellikle futbolculara yapılacak ödemeler konusunda bir hayli zor anlar yaşıyor. En çarpıcı örneği ise daha dün yaşanan Kucka olayı. Slovak yıldız alacakları zamanında ödenmediği gerekçesiyle Bordo-Mavili kulübü FIFA’ya şikayet etmişti. Eğer önceki gün yaklaşık 8 milyon TL’yi bulan para ödenmeseydi Kucka serbest kalacak, parasını ise faiziyle birlikte alacaktı.

MENAJERLERDEN BASKI!


BORDO-MAVİLİLER, bu sıkıntıları çözmek için gecesini gündüzüne katarken, adı bizde saklı bir yöneticinin iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu yöneticinin iddiasına göre, şikayetin ana kaynağı eski Başkan Muharrem Usta. Yine bu kişinin iddiasına göre, mevcut yönetimi zor durumda bırakmak isteyen Muharrem Usta, kendi başkanlığı döneminde transfer ettiği futbolcuları, şikayete zorluyor.

ATEŞ DE VAR DUMAN DA!

BU şok olay için ise menajerler kullanılıyor. Oyuncularına baskı yapan menajerler 1 aylık gecikmeyi bile kabul etmiyor. Paraların gününde yatırılmasını talep ediyor. İddialar böyle. Hani yenilir yutulur türden değil. Yaşanan tablo göz önüne alındığında iddia sahibinin ortaya attığı şeyler pek hafife alınacak gibi değil. Hani denir ya, ‘Ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ diye. Ateş de var duman da.

KİMLERİ TRANSFER ETMİŞTİ?

BURAK Yılmaz, Sosa, Onazi, Kucka ve Olcay Şahan’ı Trabzonspor’a getiren menajerlerin eski başkan Muharrem Usta ile yakınlığı kamuoyunca biliniyor. Alacaklar konusunda tüm şikayetlerin bu oyunculardan gelmesi ise kafa karıştırıyor. Bu durumdan rahatsız olan mevcut yönetim, Bağımsız Denetçi Kurul’dan menajer alacakları ve bazı oyunculara verilen ekstra paralar için araştırma istedi. Bu araştırmada devam ediyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap