SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Futbol severler soruyor:Bu değirmenin suyu nereden

Futbol severler soruyor:Bu değirmenin suyu nereden

23 Ocak 2019 Çarşamba - 11:42




Başakşehir Kulübü dün mevcut kadrosuna Demba Ba’yı da kattı. Bu durum futbolseverlerin tepkisini çekti: Bu paraları size kim veriyor? Bu değirmenin su





Süper Lig’de 17 kulüp, oyuncularına parasını verebilmek için kapı kapı dolanıp kaynak ararken bir takım onlarla adeta dalga geçiyor. Malum kulüp İstanbul ekibi Medipol Başakşehir. Avrupa’nın çok önemli oyuncularını fahiş paralar ödeyerek kadrosuna katan Başakşehir, ara transferin de rekortmeni oldu.

Sivasspor’dan Robinho’yu renklerine katan Başakşehir, yüksek bedel nedeniyle birçok takımın transferinden vazgeçtiği Serdar Taşçı’yı kadrosuna katmıştı. İstanbul ekibi dün bir bomba daha patlattı. Bu kez transfer edilen isim bir dönem Beşiktaş ve Göztepe formalarını giyen Demba Ba oldu. Üst üste gelen bu transferler sosyal medyanın tepkisini çekerken futbolseverler, “Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Bir belediye takımı nasıl oluyor da bu kadar transfer yapabiliyor? Halka hizmet için harcanması gereken paralar nasıl oluyor da böyle işler için veriliyor?” sorularını sorarak tepkilerini dile getirdi.

Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap