SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Formayı giymeden Trabzonspor tarihine geçti

Formayı giymeden Trabzonspor tarihine geçti

29 Nisan 2020 Çarşamba - 11:44




Denizlispor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Oğuz Yılmaz Trabzonspor’un radarına girdi. 27 yaşında olan tecrübeli savunmacı, Akyazı Stadı’nda kendi kalesine gol atmış, bu da, ‘Akyazı Stadı’nda Trabzonspor’un 100 golü olarak’ kayıtlara geçmişti





Gelecek sezonun planlamalarına hız veren Trabzonspor, savunmayı da ‘es’ geçmiyor. Gelecek sezon yine 3 kulvarda mücadele edecek olan Bordo-Mavililer, Campi, Da Costa, Hüseyin Türkmen’in yanına bir stoper daha almayı planlıyor. Gündeki isim ise Denizlispor forması giyen Oğuz Yılmaz. 27 yaşında olan Oğuz Yılmaz’ın sezon sonunda Denizli ile sözleşmesi bitiyor.

Bordo - Mavililer tecrübeli oyuncuyu transfer etmeleri halinde bonservis bedeli ödemeyecek. Bu sezon Denizlispor ile toplam 22 maça çıkan Oğuz Yılmaz, bin 932 dakika sahada kaldı. Hedefini A Milli Takım olarak koyan Oğuz Yılmaz, yakın çevresi tarafından, “Her geçen gün futbolunun üzerine koyuyor. Karakteri de 10 numara” sözleriyle anlatılıyor.

FORMAYI GİYMEDEN TRABZONSPOR TARİHİNE GEÇTİ

Bordo-Mavili takımın transfer gündeminde olan Oğuz yılmaz ilginç bir özelliğiyle daha Trabzon’a gelmeden Trabzonspor tarihine geçti. Oğuz, 16 Aralık 2019 tarihinde oynanan maçta kendi kalesine bir gol atmış bu da Fırtına’nın Akyazı Stadı’ndaki 100’üncü golü olarak kayıtlara geçmişti. Denizlispor maçı Rodallega’nın 2 golüyle 2-1 kazanmıştı.

Adı: Oğuz Yılmaz
Yaş: 27
Uyruk: Türkiye
Mevki: Defans - Stoper
Güncel kulüp: Denizlispor
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2020

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap