SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Flavio, 'Geldiğim noktayı yeterli görmüyorum!

Flavio, 'Geldiğim noktayı yeterli görmüyorum!

07 Mart 2021 Pazar - 10:24




19 yaşında profesyonel olduğunu, 6 sene içinde bugünlere geldiğini ifade eden Trabzonsporlu Flavio, “Futbolum olgunlaştı ama geldiğim noktayı kendim için yeterli görmüyorum” dedi





Trabzonspor'un sezon başında Bahia Kulübü'nden transfer ettiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Flavio, bordo-mavili takımda kariyerinin en olgun dönemini yaşadığı dile getirdi. Brezilya basınına konuşan oyuncu, "Maçlarda hep belli bir istikrarı yakalamaya çalışıyorum. Futbolum artık daha olgunlaştı ancak geldiğim noktayı kendim için yeterli görmüyorum. Kendimi daha da geliştirmek istiyor, bunun için çabalıyorum" dedi.

Bordo-mavili takımda bu sezon 1 gol, 2 asist olmak üzere 3 gole doğrudan katkı sunan Brezilyalı futbolcu şöyle konuştu:

"Bugünlere kolay gelmedim. 19 yaşında profesyonel oldum ve bu geç bir yaştı. Bu yüzden çoğu kişinin bana inancı yoktu. Ancak ben çalışmaya devam ettim. Bu noktaya gelmiş olmak beni sevindiriyor ve gururlandırıyor. Bugün geriye dönüp kariyerinin başındaki Flavio'ya bir şeyler söyleyecek olsam; ona insanların kendisini küçümseyeceklerini ama asla vazgeçmemesini, önünde güzel bir yol olduğunu söylerdim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap