SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Flaş transfer iddiası! Trabzonspor'un yıldızı Ronaldo'nun takımına gidiyor

Flaş transfer iddiası! Trabzonspor'un yıldızı Ronaldo'nun takımına gidiyor

13 Aralık 2023 Çarşamba - 11:41




Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu Trezeguet için sürpriz transfer iddiası ortaya atıldı.





Trabzonspor'da zaman zaman performansı ile eleştiri oklarının hedefi olan Trezeguet'in, Cristiano Ronaldo ile aynı takımda forma giyebileceği öne sürüldü.

Bordo mavili takımın ciddi yatırım yaparak Aston Villa'dan kadrosuna kattığı Mısırlı kanat oyuncusunun, Al-Nassr'ın radarına takıldığı ve Suudi Arabistan ekibinin teklif hazırlığında olduğu ifade ediliyor.

OCAK AYINDA TEKLİF BEKLENİYOR

Kadrosunda Mane, Laporte, Ronaldo, Otavio, Talisca ve Telles gibi yıldız isimleri barındıran Al-Nassr'ın, 29 yaşındaki kanat oyuncusu için Ocak ayında Trabzonspor'un kapısını çalması bekleniyor.

ronaldonun-takim-arkadasi-mi-oluyor-2.webp


TRABZONSPOR 4 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Bordo mavili yönetimin, Trezeguet için ciddi bir rakam teklif edilmesi halinde bu teklifi değerlendirmeye alabileceği belirtiliyor. Trabzonspor, Mısırlı kanat oyuncusu için Aston Villa'ya 4 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

16 GOL ATTI, 12 ASİST YAPTI

Trabzonspor ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Trezeguet, bordo mavili forma altında bu zamana dek 52 maça çıkarken 16 gol attı ve 12 asist yaptı.

Beğendim
10
Sevdim
4
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap