SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Flaş sözler! 'Abdülkadir Yusuf'un yarısı kadar idman yapmıyor'

Flaş sözler! 'Abdülkadir Yusuf'un yarısı kadar idman yapmıyor'

Karadeniz Özel

24 Kasım 2020 Salı - 17:52




Taraftar ve camia Yusuf Yazıcı’dan daha önde olan Abdülkadir Ömür’ün neden beklemen patlamayı yapamadığını tartışırken, acı gerçeği 2 genci yetiştiren hocaları hocası Sadi Tekelioğlu açıkladı: 'Ömür maalesef Yusuf'un yarısı kadar idman yapmıyor'





Tüm hocaların hocası Sadi Tekelioğlu’na sorduk.

Deneyimli çalıştırıcı Karadeniz'e şu açıklamayı yaptı:

“Abdülkadir’in Yusuf’tan daha iyi olduğunu ben söylemiştim. Abdülkadir henüz a takım ile hiç maça çıkmamışken, ben kamuoyuna sadece Yusuf değil, arkada başka daha oyuncular var hatta Abdülkadir, Yusuf’u geçebilir demiştim. O zaman daha ne Abdülkadir’i tanıyorlardı ne Yusuf’u ne de Uğurcan’ı. Yusuf, Antep maçında oynamıştı ilk Uğurcan’da kupa maçında bende yaptığım bir açıklamada arkada daha çok oyuncu var, Abdülkadir diye bir oyuncu gelecek diye açıklama yapmıştım. Başlangıcı çok iyi oldu, bir yere kadar geldi. Gayet güzeldi ondan sonra maalesef şu ki performansı pek tatmin etmiyor ama bu orada kalacak manası taşımaz, o potansiyelli bir oyuncu. Bence futbola odaklanmalı sadece ve sadece sahaya çıkıp top oynamalı, idman yapmalı. Yine söylüyorum çok önemli bir oyuncu ama futbolu sahada olduğunu çalışmanın sahada olacağını bilmesi gerek. Ben inanıyorum ki Yusuf’un yarısı kadar idman yapmıyor. İki sene önce daha küçükken daha çelimsizken çok daha fazla koşuyor, çok daha fazla iş beceriyordu geliştikçe hem gücünü kaybediyor hem de becerisini kaybediyor. Çok dikkat etmek lazım. Bunda antrenörlerin de çok büyük payı var. Abdülkadir’in şu an ki hali ile onu yeterli görüp kabul ederlerse çok büyük sıkıntı yaşarlar. Hem hocalar hem kulüp sıkıntı yaşar. Her zaman alt yapıdan oyuncu çıkmıyor, zaman zaman iki tane üç tane oyuncu çıkıyor. Bunlar çok önem vermemiz gerek. A kadroda top koşturmuş kaptanlık yapmış kaç tane oyuncumuz var, onun için çok dikkatli olmamız lazım. Özellikle yönetimin çok dikkatli olması, futbolcuya başka misyonlar yüklenmemesi lazım. Abdülkadir’e biraz özel davranıldı. Bana kalırsa tabiri caizse halk dilinde hem hocalardan hem yönetimden fazla yüz bulduğunu düşünüyorum. Trabzonlu oyuncuların en büyük zaafı budur, geçmişte bunu başka oyuncularda yaşadık. Trabzonlu oyunculara gereğinden fazla rol yüklememek anlam yüklememek lazım yoksa her geçen gün bu durum ilerler yönetimin bir an önce tedbir alması lazım.

Beğendim
10
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap