SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Flaş iddia! Belhanda, Trabzonspor’da! Neredeyse 3 katı

Flaş iddia! Belhanda, Trabzonspor’da! Neredeyse 3 katı

05 Mayıs 2021 Çarşamba - 10:56




Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Younes Belhanda'nın maliyeti Trabzonspor'un düşündüğünün neredeyse 3 katı durumda.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu üzerine basa basa açıklamasına rağmen Galatasaray’a bazı özellikleri olan oyuncular inatla yazılıyor… bu isimlerin de özellikle Bakasetas’ın oynadığı mevkiide yoğunlaşması ise kafaları karıştırıyor. Quiason ile başlayan Emre Akbaba ile devam eden furyada şu anda Belhanda ismi gündeme geldi.

Quiason ve Akbaba gibi Bakasetas’ın mevkisinde oynayan Belhanda’nın en büyük özelliği ise Galatasaray’dan ayrılırken 3 milyon 350 bin euro garanti para alması. Yani Trabzonspor’un belirlediği maksimum rakamın 2 katı. Ayrıca Belhanda Galatasaray’dan yılda 1 milyon euro’nun üzerinde maç başı ücret ve bonus kazanıyor. Yıllık maaşı 4.5 milyon Euro’ya geliyordu. Yani Trabzonspor’un belirlediği rakamın 3 katı.

Belhanda, Trabzonspor’a gelmek için son maaşından yüzde 50 indirim bile yapsa 2 milyon 250 bin Euro’ya oynamayı kabul etse bile Trabzonspor’un limitinin 750 bin euro üzerinde.

Zaten Bakasetas ve Yunus Mallı varken o mevkiye bir takviyede daha yapmayacağını Başkan Ahmet Ağaoğlu daha önce üzerine basa basa iki kez açıklamıştı.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap