SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 'Fırtına'yı Rondon ateşi sardı

'Fırtına'yı Rondon ateşi sardı

13 Haziran 2021 Pazar - 16:53




Sörloth ve Cornelius transferlerinde henüz somut bir adım atamayan Trabzonspor’a süper bir forvet önerildi





Sörloth ve Cornelius transferinde henüz mesafe kat edemeyen bordo-mavililere CSKA Moskova’da kiralık olarak forma giyen Salomon Rondon önerildi. Bonservisi Çin’in Dalian kulübünde olan Venezüellalı golcünün Asya ekibine geri dönmeyi düşünmediği ve sözleşmesini feshetmek istediği ortaya çıktı. Trabzonspor, bonservisini eline alması halinde oyuncuyla görüşecek.

RONDON SÜRPRİZİ

Forvet hattını tartışmasız bir isimle güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un gündemine sürpriz bir isim geldi. Sörloth ve Cornelius transferinde henüz mesafe kat edemeyen bordo-mavililere CSKA Moskova’da kiralık olarak forma giyen Salomon Rondon önerildi. Bonservisi Çin’in Dalian kulübünde olan Venezüellalı golcünün Asya ekibine geri dönmeyi düşünmediği ve sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladığı kaydedildi. Trabzonspor’un bonservisini eline alması halinde yıllık 1.3 milyon euro maaş ve 600 bin euro imza parasıyla 2+1 yıllık sözleşme önereceği kaydedildi.

31 yaşındaki forvet güçlü fiziği ve mücadeleci yapısıyla öne çıkıyor. Rakip savunmayı yıpratan oyun tarzı, etkili şutları ve sırtı dönük oynayabilme özelliğiyle komple bir forvet olan Rondon’un Abdullah Avcı’nın tam aradığı isim olduğu dile getiriliyor. Kariyerinde Malaga, Rubin Kazan, Zenit ve Newcastle gibi kulüplerde de oynayan Venezüellalı santrfor 2019 yazında 18 milyon euro bedelle  West Bromwich’ten Çin’in Dalian kulübüne transfer olmuştu. Şubat ayında CSKA’ya kiralık gelen Rondon Rus kulübünde 13 maçta 4 gol ve 2 asiste imza attı.

Beğendim
10
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap