SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına'ya Sandro Kulenovic'ten müjde! Trabzonspor için Nottingham Forest'i reddetti

Fırtına'ya Sandro Kulenovic'ten müjde! Trabzonspor için Nottingham Forest'i reddetti

06 Temmuz 2023 Perşembe - 12:02




Fırtına’nın golcü adayları arasında yer alan Sandro Kulenovic, Ada’dan gelen teklifi elinin tersiyle itti.





Editör: Seçkin ÜZEN

Bordo-Mavili yetkililerin görüşme halinde olduğu Sandro Kulenovic, Nottingham Forest'ten gelen teklifi reddetti. 23 yaşındaki golcünün, kariyerinde önemli basamak gördüğü Trabzonspor’un teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Kulenovic'in menajeri Hucika’nın aynı zamanda Mislav Orsic'in de temsilcisi olması, bu transferin bitme ihtimalini daha da fazlalaştırıyor.

TRABZONSPOR’un golcü adayları arasında adı geçen Sandro Kulenovic’in İngiliz ekibi Nottingham Forest'tan gelen teklifi reddettiği öğrenildi. 23 yaşındaki forvetin, “Eğer Dinamo’dan ayrılacaksam bu takım üst düzey olmalı. Nottingham’ın benim gözümde çok önemi yok” dediği ifade edildi. Kulenovic’in Trabzonspor’dan gelen öneriye ise sıcak baktığı kaydedildi. Juventus altyapısında eğitim alan Sandro Kulenovic’in, kariyerinde daha üst sıralara çıkmak için Trabzonspor’u tercih edeceği gelen bilgiler arasında. Geçen sezon çıktığı 37 maçta 12 gol atıp 6 da asist yaptı. Kulenovic'in menajeri Hucika aynı zamanda Bordo-Mavililerin yeni transferi Mislav Orsic'in de temsilcisi.

Haber: İsmail DÜZGÜN 

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap