SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına'ya Kral golcü

Fırtına'ya Kral golcü

Karadeniz Özel

24 Haziran 2019 Pazartesi - 12:21




Hugo’nun Denizlispor’a imza atmasının ardından Bordo-Mavili camia, yeni sezonun forvetini büyük bir merakla beklemeye başladı. O ismi Karadeniz açıklıyor.





Ain’in formasını giyen Marcus Berg’in takımıyla olan sözleşmesi 6 gün sonra sona eriyor. Bordo-Mavili kurmaylar, Berg ve menajerine şartları sundular…

İsveç Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan Marcus Berg, önerilen parayı kabul ederse imza için Trabzon’a çağrılacak. PSV, Hamburg ve Panathinaikos formalarını da giyen Berg, tam bir gol makinası.

Bonservisi elinde




Hugo Rodallega’nın Denizlispor’a imzası sonrası Trabzonspor’da yeni golcünün kim olacağı konuşulmaya, tartışılmaya başlandı. O ismi yine Karadeniz açıklıyor. Oyuncunun adı Marcus Berg. 32 yaşında 1.86 boyunda olan İsveçli golcü Birleşik Arap Emirlikleri’nde Al Ain formasını giyiyor. Berg’in, Al Ain ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. Yani bonservisi elinde. 

29 maçta 14 gol attı




İsveçli golcü ve menajeriyle temasa geçen Bordo-Mavili kurmaylar, Marcus Berg’e transfer şartlarını sundu. Aldığımız duyumlara göre 32 yaşındaki tecrübeli forvete Rodallega’ya önerilen 1.4 milyon Euro teklif edildi.  Yine bize gelen bilgilere göre Berg bu teklife sıcak bakıyor. Kariyerinde PSV, Hamburg ve Panathinaikos formalarını da giyen Berg geçtiğimiz sezon 29 maçta, 14 gol attı 1 de asist yaptı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap