SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına'dan transfer harekatı! Uğur Çiftçi ve Davidson...

Fırtına'dan transfer harekatı! Uğur Çiftçi ve Davidson...

01 Kasım 2021 Pazartesi - 15:31




Süper Lig'in 27 puanla lideri Trabzonspor devre arası transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başladı. Bordo-mavililer ligin ikinci yarısında daha geniş bir kadroya sahip olmak için girişimlerini sıklaştırdı. Fırtına'nın listesinde Sivassporlu Uğur Çiftçi ve Alanyaspor'un Brezilyalı yıldızı Davidson bulunuyor. Trabzonspor iki transferi de ocak ayında bitirerek kadrosunu güçlendirmek istiyor. İşte detaylar...





Süper Lig'de oynadığı 11 karşılaşmada 8 galibiyet 3 beraberlik olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları erken başladı.

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen bordo-mavililer devre arasında kadrosunu genişletmenin planlarını yapıyor.

8+3 kuralı nedeniyle kadrosuna Türk sol bek katmak isteyen Trabzonspor'da gündemdeki ilk isim Sivasspor'un 29 yaşındaki yıldızı Uğur Çiftçi.

Sivasspor ile dikkatleri üzerine çeken futbolcu için teknik direktör Abdullah Avcı talimatı verdi.

AKLI TRABZONSPOR'DA

Uğur Çiftçi'nin de Trabzonspor'a transfer olmak istediği bu nedenle kulübünden kolaylık sağlanmasını isteyeceği öğrenildi. Uğur Çiftçi'nin sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

FIRTINA'NIN SOLUNA DAVIDSON

Fırtına'da Gervinho'nun sakatlığının ardından sol kanat arayışlarına başlayan Fırtına'da gündem Alanyaspor'un yıldızı Davidson...

Bordo-mavililer; Bakasetas ve Siopis transferlerinde Alanyaspor yönetimi ile yürütülen ikili ilişkileri kullanılarak Sambacı yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor.

Değeri 3 milyon 800 bin Euro olan yıldız futbolcunun sözleşmesi 2023 yılında bitiyor.

Fotomaç

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap