SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına'dan stoper hamlesi! Almanya’dan geliyor!

Fırtına'dan stoper hamlesi! Almanya’dan geliyor!

29 Ocak 2022 Cumartesi - 17:34




Ara transfer döneminde birçok ismi kadrosuna katan Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Kaan Ayhan, Koray ve Samet’te mesafe kat edemeyen Fırtına, Werder Bremen’in 32 yaşındaki stoperi için bir teklif daha sunacak. İşte tüm detaylar...





Edgar Ie'nin sezonu kapatmasının ardından stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Kaan Ayhan, Koray Günter ve Samet Akaydın girişimlerinden sonuç alamamıştı. Mutlaka bir oyuncu almayı planlayan bordo mavililer rotasını bir kez daha Ömer Toprak'a çevirdi. Bundesliga 2'de Werder Bremen ile sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki futbolcuyla daha önce yapılan pazarlıklar yarıda kalmıştı. Bordo-mavili yönetimin kısa süre içinde bir girişim daha yapması bekleniyor. Ömer Toprak'ın da kariyerinin bu bölümünde şampiyonluğa koşan Trabzonspor'a sıcak baktığı kaydedildi.

14 MAÇTA OYNADI

Trabzonspor'un renklerine bağlamak için uğraştığı Ömer Toprak bu sezon 14 maçta forma giydi. 1 defa fileleri sarsmayı başardı. Transfermarkt'a göre güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro.

SON MAÇTA GALİBİYET GOLÜNÜ ATTI

Bundesliga 2'de Paderborn'un, sahasında Werder Bremen'i ağırladığı ve 7 golün atıldığı maçta Ömer toprak, 86. dakikada takımının 4. golünü atarak galibiyeti getiren isim olmuştu.

Beğendim
13
Sevdim
6
Beğenmedim
15
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap