SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına'dan flaş hamle! Kaan Ayhan'ın fiyatını düşürmek için...

Fırtına'dan flaş hamle! Kaan Ayhan'ın fiyatını düşürmek için...

18 Ocak 2022 Salı - 14:10




Spor Toto Süper Lig'in 50 puanlı lideri Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadrosunu 3 isimle güçlendiren bordo-mavililerde stoper arayışları hız kazandı. Fırtına'nın liste başında yer alan isim ise Kaan Ayhan. Fırtına bir yandan Koray Günter için de nabız yokluyor. Bordo-mavililerin bu hamlesi İtalyan basınında yankı uyandırdı. İşte detaylar...





Sözleşmesi feshedilen Edgar le'nin yerine stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bordo-mavililerin listesinin başında ise milli takımın da yıldızı Kaan Ayhan yer alıyor.

Fırtına, Kaan Ayhan'ı 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmak istiyor fakat İtalya Serie A ekibi Sassuolo 8 milyon Euro'da diretiyor.

Alternatif isimler içinde arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da Koray Günter için yapılan girişim İtalyan basınında gündem oldu.

 



TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Fırtına'dan flaş hamle! Kaan Ayhan'ın fiyatını düşürmek için...

İtalyan basınında yer alan haberde, Koray Günter için yapılan girişimlerin Kaan Ayhan'ın fiyatını indirebilmek için yapılmış bir hamle olarak yorumlandı.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap