SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına’ya Devler Ligi savaşçısı Otamendi!

Fırtına’ya Devler Ligi savaşçısı Otamendi!

Karadeniz Özel

26 Haziran 2022 Pazar - 12:37




GELECEK sezon Şampiyonlar Ligi için Vitor Hugo’ya kaliteli bir partner arayan Trabzonspor’un gündemine Nicolas Otamendi geldi. Shakhtar’da forma giyen Marlon’a Hollanda ve İtalya’dan taliplerin çıkması üzerine Brezilyalı oyuncunun transferinde sorun yaşayan Bordo-Mavili kurmaylar Benfica’da forma giyen dünya yıldızı Arjantinli stoper ile temasa geçti. 34 yaşındaki oyuncunun Türkiye temsilcisi Noray Nakkaş da Trabzonspor’un ilgisini doğruladı.





MENAJER NAKKAŞ: RESMİ TEKLİF VERSİNLER

Radyospor’da Özgür Sancar’a konuk olan Nakkaş, Trabzonspor’dan Otamendi için arandığını söyledi. Nakkaş, “Trabzonspor, Otamendi ile ilgileniyormuş. Madem ilgileniyorsa Otamendi'ye bir teklif gönderir; sonrasında oyuncuyla görüşürüz. Beni arayan Trabzonspor'dan Otamendi transferi için yetki aldığını söyledi. Resmî teklif vermeleri gerekiyor. Otamendi ile her şeyi konuşuruz. Aksi hâlde oyuncunu aklını karıştıramam. Birkaç ay sonra Dünya Kupası var. Arjantin Milli takımın temel oyuncusu" dedi.

18 KEZ KUPA KALDIRDI, CİTY’NİN EFSANESİ OLDU

SAVAŞÇI kimliği, sürati ve oyun kurma becerisiyle ön plana çıkan Otamendi’nin Benfica ile Haizran 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ülkesi Velez Sarsfield’dan 2010 yazında 4 milyon euro karşılığında Porto’ya giderek Avrupa’ya ilk adımını atan Otamendi, 2014’te 12 milyon euroya Valencia’ya 2015’te ise 45 milyon euroya ikon haline geleceği Manchester City’e transfer oldu. 2020 yazında ise 15 milyon euro karşılığında Benfica’ya transfer oldu. Kariyerinde 18 kupa bulunan Otamendi Şampiyonlar Ligi’nde 65 maça çıktı. Geçen sezon Benfica ile tüm kulvarlarda 43 maça çıkıp 1 asit katkısı verdi.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap