SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına’ya Alman Panzeri: Andre Schürrle

Fırtına’ya Alman Panzeri: Andre Schürrle

Karadeniz Özel

17 Temmuz 2020 Cuma - 14:29




Alman medyasında yer alan haberlere göre; Borussia Dortmund ile yolları ayıran Andre Schürrle, menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi. Forvet hattının her bölgesinde oynayabilen 29 yaşındaki yıldız oyuncu, Chelsea, Leverkusen ve Spartak Moskova gibi takımların da formasını giydi. Schürrle’yi Fenerbahçe’de istiyor...





ALMAN Milli Takımı’nın formasını 57 kez giyen ve 22 gol kaydeden Andre Schürrle için flaş bir iddia ortaya atıldı. Alman medyasında yer alan haberlere göre, çok kısa süre önce Borussia Dortmund ile karşılıklı anlaşıp sözleşmesini fesheden Andre Schürrle, menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi. 29 yaşında 1.84 boyunda olan Andre Schürrle, tam 57 kez Alman Milli Takımı’nın formasını giydi.

TECRÜBELİ isim bu maçlarda 22 gol kaydetti. Forvet hattının her bölgesinde görev yapan Schürrle, kariyerinde Chelsea, Leverkusen, Wolfsburg. Mainz ve Spartak Moskova gibi takımların da formasını giydi. Türkiye’den Fenerbahçe’nin de peşinde olduğu ortaya çıkan Andre Schürrle için Trabzonspor yönetiminin yıllık 2 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdığı öne sürüldü.

BU sezon başında Spartak Moskova’ya kiralanan Schürrle, Rus ekibinde 18 maçta 1 gol atıp 2 asist yaptı. Tecrübeli forvet 2016 yılında Wolfsburg’tan Dortmund’a 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Andre Schürrle kimdir?

Adı: Andre Schürrle
Yaş: 29
Boy: 1,84 m
Uyruk: Almanya
Mevki: Forvet - Sol Kanat
Ayak: Sağ

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap