SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına’nın hücumuna Danimarkalı çilingir Philip Zinckernagel

Fırtına’nın hücumuna Danimarkalı çilingir Philip Zinckernagel

30 Eylül 2020 Çarşamba - 10:36




Guilherme ile yolları ayıran Trabzonspor’un gündemine yine bir Viking geldi. Kuzey futbolunu yakından takip edenler Bodo-Glimt’te oynayan Philip Zinckernagel için “Her iki ayağını iyi kullanarak oyunu çözebilen yapısıyla Trabzonspor’un aradığı isim” dediler. 25 yaşındaki Philip, futbol stili olarak Yusuf Yazıcı’yı anımsatıyor





Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un kulağına sürpriz bir isim çalındı: Philip Zinckernagel. Norveç’in Bodo-Glimt takımında oynayan Danimarkalı 10 numara Fırtına’nın hücumunu yeniden ayağa kaldıracak isim olarak gösteriliyor. 25 yaşındaki futbolcu oyun stiliyle Yusuf Yazıcı’yı andırıyor.

Genç 10 numara, etkili ara pasları, adam geçme ve oyun kurma becerisiyle Fırtına hücum için uzun zamandır aradığı çilingir görevini üstlenebilecek bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Danimarkalı oyuncu forvet arkasının yanı sıra her iki kanatta da görev yapabiliyor. Duran toplarda da etkili olan oyuncu her iki ayağını da iyi kullanıyor.

Resimaltı: Zinckernagel bu sezon Norveç Ligi’nde 18 maçta 13 gol 17 asist yaptı.

PHİLİP KİMDİR?

Adı: Philip Zinckernagel
Yaşı: 25
Boyu: 1.75
Uyruğu: Danimarka
Mevkisi: 10 numara-kanat
Ayak: Çift ayak
Kulüp: Bodo-Glimt
Piyasa değeri: 1 milyon €

Beğendim
9
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap