SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına’nın genç yıldızına 4 ülkeden teklif var! Yusuf kimi seçecek?

Fırtına’nın genç yıldızına 4 ülkeden teklif var! Yusuf kimi seçecek?

Karadeniz Özel

09 Nisan 2019 Salı - 11:36




Trabzonspor’un yükselen değeri Yusuf Yazıcı’nın peşini Avrupa takımları bırakmıyor.





İngiltere’den Liverpool ve Cardiff, İspanya’dan Valencia, Fransa’dan Lille ile Portekiz’den Porto takımları, süper yeteneğin peşinde

AĞAOĞLU 25 MİLYON EURO İSTİYOR

AVRUPA devlerinin Yusuf Yazıcı’ya olan ilgisi her geçen gün artıyor. Sezon başında bir çok takımın gündeminde olan Yusuf için başkan Ahmet Ağaoğlu ‘Değerini bulmadan satmam. 25 milyon Euro’nun altında teklif yapan kapımıza gelmesin’ demişti. O günden bu yana bir hayli zaman geçti ancak Avrupa takımlarının Yusuf Yazıcı’ya olan ilgisi artarak sürüyor. 22 yaşındaki Yusuf Yazıcı için şu anda 4 Avrupa ülkesinden teklifler yapıldığı ortaya çıktı.




1 GOL ATTI, 2 ASİST YAPTI

ALDIĞIMIZ bilgilere göre, İngiltere Premier Lig ekipmeri Liverpool ve Cardiff City’nin yanı sıra İspanyol devi Valencia, Fransa Lig 1’in köklü kulüplerinden Lille ve Portekiz’in en önemli takımı Porto, Yusuf Yazıcı için menajerler aracılığıyla haber gönderdi. Bu tekliflerin bordo-mavili kurmaylara da iletildiği ve Yusuf Yazıcı için son sözü başkan Ahmet Ağaoğlu’nun söyleyeceği ifade edildi. Yusuf bu sezon 23 maçta 1 gol attı 2 de asist yaptı.




Haber: İsmail DÜZGÜN
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap