SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına’nın 10 maçlık yenilmezlik serisini Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR’da görev yapan Cüneyt Çakır bitirdi!

Fırtına’nın 10 maçlık yenilmezlik serisini Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR’da görev yapan Cüneyt Çakır bitirdi!

01 Mart 2021 Pazartesi - 11:20




Bir topumuz direkten döndü, iki penaltımız verilmedi, İstanbul ekibi Pelkas’ın şans golüyle Akyazı’dan 1-0 galip ayrıldı...





Trabzonspor, kazanması halinde şampiyonluk yarışının içine iyice gireceği derbi maçta Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldu ve zirvenin 9 puan gerisinde kaldı. Kaybedilen 3 puanın baş aktörleri ise dün gece skandal düdükler çalan hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile VAR’da görev yapan Cüneyt Çakır oldu. İstanbul ekibinin attığı şans golünün öncesinde genç Serkan’ın gereksiz çalımı pahalıya patladı. Fırtına, 10 maç sonra yenilgi ile tanıştı.

İlk yarıda Uğurcan Çakır’ın müthiş kurtarışlarıyla ayakta kalan bordo-mavililer, ikinci yarıda daha etkili oynadı. Bu anlarda da dünkü akşamın en kötü ismi hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR’da görev yapan Cüneyt Çakır devreye girdi. Güdümlü düdükler, 59’uncu dakikada Gökhan Gönül’ün Ekuban’a yaptığı penaltılık hareketi görmezden geldi. Skandal hakemler 90+1’de ise Valencia’nın yine ceza alanı içinde Bakasetas’a vurduğu dirsekte 3 maymunu oynadı. 2 penaltıyı vermeyip, Fenerbahçe’nin kazanmasını sağlayan skandal hakemler, kendilerine verilen görevi (!) yerine getirmiş oldu.

HARAM OLSUN SİZE VERİLEN PARALAR

İstanbul ekibi Fenerbahçe’nin dün 12’nci ve 13’üncü adamı olarak görev yapan Yaşar Kemal Uğurlu ile VAR’da görev yapan Cüneyt Çakır çirkin yüzlerini bir kez daha gösterdi. Yaşar Kemal Uğurlu maç içinde tüm avantajlı düdükleri Fenerbahçe lehine çalarken, ince ince Trabzonspor’u doğradı. Gözünün önündeki penaltılık pozisyonları görmezden gelirken, VAR’da görev yapan Cüneyt Çakır da yine kendisine verilen görevi eksiksiz yerine getirip bordo-mavili ekibi doğradı. Derbi maçın bitiş düdüğü ile birlikte sosyal medyayı ayağa kaldıran bordo-mavili taraftarlar, “Size verilen paralar haram olsun. Bizim vergilerimizle bu paraları alıyorsunuz. Haram zıkkım olsun” diyerek tepkilerini dile getirdi.


Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap