SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına kaldığı yerden

Fırtına kaldığı yerden

05 Ağustos 2022 Cuma - 20:55




Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 2022-2023 sezonunun açılış maçında konuk olduğu İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Sezona üç puanla başlayan bordo-mavililerin galibiyet gollerini Andreas Cornelius ve Stefano Denswil kaydetti.





Süper Lig 'de 75 günlük hasret sona erdi ve 2022-2023 sezonu İstanbulspor'un Atatürk Olimpiyat Stadı'nda son şampiyon Trabzonspor 'u konuk ederek başladı. Lige yeni yükselen İstanbulspor, yeni sezona galibiyetle başlamak istedi. Bordo mavililer ise Süper Kupa sonrasında ligde de galibiyet alarak moralli başlamak istedi. Mücadelenin ilk yarısında Trabzonspor, rakip kalede gol aradı. Etkili ataklarla İstanbulspor kalesini abluka altına alan bordo mavililer, 16. dakikada golcüsü Cornelius ile 1-0 öne geçti. İlk yarının geriye kalan dakikalarında da gol arayan Fırtına, aradığı golü bir türlü bulamadı ve devreyi 1-0'lık üstünlükle tamamladı. 

İkinci yarıda ilk yarıdaki atak oyun ortada yoktu. Maçta oyun daha çok orta alan mücadelesi ile geçti. İlk yarıda Trabzonspor kalesinde tehlike yaratamayan İstanbulspor, ikinci yarıda 2 kez etkili geldi ancak eşitliği yakalayamadı. Trabzonspor da kontrollü bir oyun oynayarak 3 puanı riske atmadı. Bordo mavililer, maçın sonlarına doğru yine kornerden gelen topla Denswil'in golüyle maçın skorunu belirledi: 0-2. Fırtına, İstanbul deplasmanında kazanarak yeni sezona 3 puanla başladı. 

Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap