SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına Avcı’yla yenilmiyor

Fırtına Avcı’yla yenilmiyor

25 Kasım 2023 Cumartesi - 14:50




Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından Trabzonspor'un bileği bükülmüyor





Trendyol Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan bordo-mavililer, yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor. Alanyaspor'u evinde 1-0 mağlup eden ardından deplasmanda Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kalan, Fenerbahçe'yi 3-2 yenen Karadeniz ekibi evinde ise Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Pazartesi günü deplasmanda Sivasspor'un konuğu olacak olan Trabzonspor, rakibini en son 26 Kasım 2017 2-1 mağlup eden bordomavililer söz konusu dönemin ardından rakibi karşısında dış sahada galip gelemedi. Söz konusu dönem içersin de 2 mağlubiyet 3 beraberlik elde etti. Trabzon hem seriyi devam ettirmek hem de hasreti dindirmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

AVCI'NIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Fırtına'da ikinci dönemine iyi başlangıç yapan Abdullah Avcı, bordo- mavili ekibin başında Sivasspor'la 7. randevusuna çıkacak. Daha önce oynanan 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen tecrübeli hoca, 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Avcı, ayrıca 30 Temmuz 2022'de rakibini 4-0 yenerek Süper Kupa'yı kazanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap