SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına 3 koldan

Fırtına 3 koldan

03 Temmuz 2022 Pazar - 11:36




Kaan Ayhan, Güven Yalçın ve Haji Wright için pazarlıklar sürüyor Yönetim, Kaan ve iki golcüden birisini kadrosuna katmak istiyor.





Trabzonspor'da sağ stoper için düşünülen Kaan Ayhan ve forvet hattına istenen Güven Yalçın ile Haji Wright için görüşmeler devam ediyor... Yönetim, üç isim için pazarlıkları son aşamaya getirdi. Kaan için Sassuolo'yu ikna etmeye çalışan Fırtına, bonservis teklifini 4 milyon euro'ya kadar çıkarmıştı. Milli futbolcu için İtalyan ekibi Monza'nın da devreye girdiği bu yüzden sürecin uzadığı öğrenildi... Forvet bölgesi için gündemde olan Güven Yalçın ise yüksek maaş beklentisinden vazgeçirilmeye çalışılıyor. 23 yaşındaki eski Beşiktaşlı oyuncu önerilen rakama razı edilirse imzalar atılacak... Diğer aday ABD'li Haji Wright'la da temaslar sürüyor. 24 yaşındaki santrforun kulübü SönderjyskE'nin bonservis talebinin aşağı çekilmesi için uğraşılıyor. İki golcüden anlaşma sağlanan kadroya dahil edilecek.

Güven Yalçın, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de geçen sezon 6 gol+3 asist üretti... Wright kiralık oynadığı Antalyaspor'da 15 gol kaydetti. Kaan ise Sassuolo'da 24 maça çıkıp, 1 gol attı. Fotomaç

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap