SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına 1 puana razı oldu!

Fırtına 1 puana razı oldu!

14 Ocak 2024 Pazar - 15:49




Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 20. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Bitexen Antalyaspor'un konuğu oldu. Karşılıklı gollerin atıldığı zorlu mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. İşte maçla ilgili tüm detaylar ve özet...





Bitexen Antalyaspor ile Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında kozlarını paylaştı. Corendon Airlines Park'ta oynanan mücadelede hakem Bahattin Şimşek düdük çaldı.

Zorlu karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Trabzonspor'un golünü 2. dakikada Fountas kaydetti. Bitexen Antalyaspor'un golü 68. dakikada Jehezkel'den geldi.

Bu sonuçla Bitexen Antalyaspor'un puanı 29 oldu. Trabzonspor ise 37 puana ulaştı. Bitexen Antalyaspor gelecek hafta deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'a konuk olacak. Trabzonspor ise evinde Galatasaray'ı ağırlayacak.

Beğendim
7
Sevdim
5
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap