SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırat Aydınus penaltı kararı öncesi Trabzonspor yedek kulübesine ne söyledi?

Fırat Aydınus penaltı kararı öncesi Trabzonspor yedek kulübesine ne söyledi?

07 Ekim 2020 Çarşamba - 23:38




Gaziantep FK – Trabzonspor maçının hakemi Fırat Aydınus, penaltı öncesi bariz eli görmemiş.





Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar da katıldı. Bayraktar, Gaziantep FK maçında Trabzonspor aleyhine verilen Penaltının karar aşamasında yaşananları anlattyı.

Hakem Fırat Aydınus’un VAR’a bakmak için geldişği sırada el var diye kendisini uyardıklarını belirten Bayraktar, Aydınus’un Trabzonspor kulübesine dönüp el yok dedikten sonra penaltı kararını verdiğini belirtti.

Bayraktar “Aydınus kararı vermeden önce el var hocam diye uyardık. VAR’a baktı ve kararı vermeden önce bizim yedek kulübemize dönüp el yok dedi. Sonra penaltı noktasını gösterdi” ifadelerini kullandı.

Maçın Hakemi Fırat Aydınus ve maçın gözlemcisinin maçtan bir gün önce Gaziantep’te beraber yemek yemeleri konusunda da açıklamalarda bulunan Bayraktar “Maçtan bir gün önce maçın temsilcisi test yaptırmadığı için maçın hakemi ile bir araya gelemez. Nasıl delegasyon 1, delegasyon 2 ve delegasyon 3 protokol tribününe çıkamıyorsa ki bu protokol tribününe çıkan insanlar test olmayan insanlar, maçın temsilcisi test olmamış ve maçtan bir gün önce hakemle beraber Gaziantep’in tatlılarını yemeklerini tadıyorlar. Maç günü farklı yerlere gidiyorlar, pandemi kurallarına uymuyorlar. Ben protokol tribününe çıkarsam ceza alıyorum ama maçın gözlemcisi veya hakemi hiçbir ceza almıyor.” Almıyorlar şeklinde konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap