SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Filip Novak: ''Trabzonspor’u şampiyon ilan etmek zorundalar…''

Filip Novak: ''Trabzonspor’u şampiyon ilan etmek zorundalar…''

16 Mayıs 2020 Cumartesi - 10:11




Trabzonspor’un Çek oyuncusu Filip Novak liglerin devamının nasıl olacağının tartışıldığı şu günlerde çok ilginç açıklamalar yaptı.





Trabzonspor’un Çek oyuncusu Filip Novak ülkesinde yayım yapan sport.cz sitesine bir açıklama yaptı. Novak, “Lig sona erdirilirse bizim için iyi olur. Bizi şampiyon ilan etmek zorunda kalırlar. Doğrudan tüm takım için hayal gibi olur. Direkt Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda oluruz. Sezon öncesinde kendizimize Avrupa Kupalarına ulaşmayı hedef olarak koymuştuk. Ancak İstanbul takımları iyi durumda değiller. Bu yüzden şüphesiz birbirleriyle oynayacaklar ve ne pahasına olursa olsun ligi bitirmek isteyecekler. Biz şu anda Türkiye Futbol Federasyonunun kararını beklemek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Çek oyuncu sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini hatırlatılması üzerine; “salgından önce Trabzonspor yönetimi ile ve bir anlaşmaya çok yakındık. Ancak şu anda müzakereler durma noktasına geldi. Türkiye'de memnun olduğum sır değil. Ama yine de nasıl sonuçlanacağını beraber göreceğiz” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap