SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Filip Novak’ın menajerinden kızdıran sözler; ''Sturridge için 320 bin euro ödediniz benim istediğim fazla değil''

Filip Novak’ın menajerinden kızdıran sözler; ''Sturridge için 320 bin euro ödediniz benim istediğim fazla değil''

13 Ocak 2020 Pazartesi - 12:01




Filip Novak’ın yeni sözleşmeye imza atmamasının nedenleri ortaya çıkmaya başladı.





Filip Novak’ın yeni sözleşmeye imza atmamasının nedenleri ortaya çıkmaya başladı. Çek sol bekin menajerinin yönetimle yaptığı toplantıda, “Sturridge için 320 bin Euro menajerlik ücreti ödediniz. Benim istediğim hiçbir şey” dediği öğrenildi. Bu gelişme sonrasında da görüşmeler tıkandı.

Geçmiş dönemlerde sülük gibi Trabzonspor’un kanını emen menajerler yine aynı tezgah peşinde. Bunun en güzel örneğinin çok yakın bir süre önce, Filip Novak’ın menajeri ile yapılan toplantıda yaşandığı ortaya çıktı. Yönetime yakın isimlerden gelin bilgilere göre, yeni kontrat için Novak ile anlaşan Bordo-Mavililer, Çek solbekin menajerini Trabzon’a çağırdı. Yapılan görüşmede Filip Novak’ın Trabzonspor’da mutlu olduğu ve yeni sözleşmeye imza atmak istediği konuşuldu. Ancak bu toplantıda Novak’ın menajerinin çıkışı ortamın buz kesmesine neden oldu.

Gelen bilgilere göre, menajerlik ücretinin yüzde 8’den 11’e çıkmasını isteyen Viktor Kolar, “Sturridge için 320 bin Euro ödediniz. Benim talebim onun yanında hiçbir şey değil” dedi. Buna kızan Bordo-Mavili kurmayların, “Burada Sturridge’i değil Novak’ı konuşuyoruz. Gereksiz kıyaslar yapmayın. Oyuncu bize kalmak istediğini bildirdi. Şartları biliyorsunuz. Bunun dışına çıkamayız” karşılığını verdiği ifade edildi. Yine gelen bilgilere göre Trabzonspor’dan şu anda 860 bin Euro alan Novak’a yıllığı 1 milyon 200 bin Euro’dan 2+1 yıllık yeni sözleşme önerildi.

Öte yandan Ahmet Ağaoğlu yönetimi şu ana kadar Daniel Sturridge’in menajerine 320 bin Euro, Sörloth’un menajerine 100 ve son olarak ara transferde takıma katılan Nidiaye’nin menajerine 100 bin Euro bedel ödedi. İngiliz yıldız Sturridge, Bordo-Mavili takımdan 1.5 milyon Euro garanti ücretinin yanı sıra 2 milyon Euro imza parası aldı. 2+2 yıllık kiralanan Sörloth ise yıllık 1.5 milyon Euro alıyor. 6 aylığına kiralanan Ndiaye’nin  Trabzonspor’a maliyeti ise 1 milyon Euro.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap