SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Feyenoord’dan fırtına’ya Ridgeciano Haps teklifi

Feyenoord’dan fırtına’ya Ridgeciano Haps teklifi

08 Haziran 2020 Pazartesi - 14:16




Edgar Le’yi takımda tutmak isteyen Feyenoord, Trabzonspor’a 26 yaşındaki sol beki önerdi...





Novak konusuna henüz çözemeyen Trabzonspor’un kısmet ayağına geldi. Hollanda ekibi Feyenoord, bonservisi Bordo-Mavili takımda bulunan Le’nin tapusuna karşılık Ridgeciano Haps’ı teklif etti. Bu takas gerçekleşirse Fırtına, tıpkı Novak gibi golcü özelliği bulunan bir savunmacıyı renklerine katacak. 26 yaşında olan Haps, bu sezon 27 maça çıktı, 3 gol 3 asistlik performans sergiledi

Hollanda medyasına göre, Trabzonspor ile Feyenoord arasında kısa bir süre içinde önemli bir takas gerçekleşebilir. Feyenoord’a yakın haberleriyle dikkat çeken Voetbal İnternational, Edgar Le’nin tapusunu almak isteyen Hollanda ekibinin Trabzonspor’a flaş bir takas teklifi yaptığını öne sürdü. Haberde, Feyenoor’un Le’ye karşılık sol bek oynayan 26 yaşındaki Ridgeciano Haps’ı önerdiği yazılırken, Trabzonspor’un bu teklifi değerlendirdiği ifade edildi.
HAPS DA tıpkı Filip Novak gibi golcü özelikleriyle tanınıyor. 26 yaşındaki Surinam asıllı Hollandlı futbolcu bu sezon Feyenoord’da 27 karşılaşmaya çıkarken, takımına 3 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Haberin ayrıntılarında ise, “Feyenoord Türk takımına önce Jorgensen’i önerdi ancak, Trabzonspor,  tercihini sol bek ve sol önde oynayan Ridgeciano Haps’tan yana kullandı” ifadeleri yer aldı. Bilindiği gibi Bordo-Mavili yönetim sol bek Filip Novak ile yaptığı görüşmelerde uzlaşma sağlayamamış ve transfer sezon sonuna bırakılmıştı.

HAPS KİMDİR?

Adı: Ridgeciano Haps
Yaş:   26
Boy:  1,75 m
Uyruk: Hollanda / Surinam
Mevki: Defans - Sol Bek
Ayak:
Güncel kulüp: Feyenoord
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2022

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap