SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe'nin eski gözdesi Alassane Plea Fırtına'nın gündeminde!

Fenerbahçe'nin eski gözdesi Alassane Plea Fırtına'nın gündeminde!

29 Mayıs 2023 Pazartesi - 10:45




Mislav Orsic’ten henüz yanıt alamayan Trabzonspor’a menajerlerden Alassane Plea önerisi geldi.





Editör: Seçkin ÜZEN

30 yaşında 1.81 boyunda olan Alassane Plea, Borussia Mönchengladbach’ta forma giyiyor. Almanya’dan ayrılmak isteyen Fransız sol kanat, menajeri Stephane Courbis aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi. Bu bölge için ilk tercih olan Mislav Orsic’in henüz yanıt vermemesi, Alassane Plea ismini bir adım öne çıkardı. Bu sezon 28 maça çıkan Plea, 2 gol atarken 9 asistiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

NOKTA transferler yaparak gelecek sezon şampiyonluğa koşacak bir takım yaratmak isteyen Trabzonspor’a, önemli bir isim daha önerildi. Kulübü yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Almanya’da Borussia Mönchengladbach formasını giyen sol kanat oyuncusu Alassane Plea, menajeri Stephane Courbis aracılığı ile Trabzonspor’a teklif edildi. 30 yaşında 1.81 boyunda olan Fransız sol kanat bu sezon 28 lig maçına çıktı. Alassane Plea, bu karşılaşmalarda 2 gol atarken 9 asist yaptı. Gol atmaktan çok asistleriyle tanınan Fransız yıldız, Almaya’da Asistman (Pas veren oyuncu) olarak tanınıyor. Borussia Mönchengladbach’tan ayrılmak isteyen ve bunu Alman ekibine Alassane Plea, Türkiye seçeneğine sıcak bakıyor. Trabzonspor’da sol kanat için ilk tercih olan Mislav Orsic’in henüz yanıt vermemesi Alassane Plea ismine sıcak bakılmasına neden oldu. Plea’nın menajeri Stephane Courbis, Başakşehir’e Enzo Crivelli’yi getirmişti.

Haber: İsmail DÜZGÜN 

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap