SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe'den Trabzonspor maçı öncesi skandal karar!

Fenerbahçe'den Trabzonspor maçı öncesi skandal karar!

27 Nisan 2019 Cumartesi - 11:48




Fenerbahçe Kulübü, U21 Ligi'nde oynayacakları Trabzonspor maçında basın mensuplarının yanlarında getireceği kamera ve fotoğraf makinelerinin alınmayacağını açıkladı.





U21 Ligi'nin 30. haftasında Fenerbahçe, bugün saat 13.00'da Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Trabzonspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe'den sürpriz bir yaptırım geldi.

Sarı Lacivertli ekip, mücadeleyi tesislerde takip edecek basın mensuplarının yanlarında kamera ve fotoğraf makinası getirmelerine izin verilmeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan bilgilendirme yazısında şu ifadelere yer verildi: Saat 13:00'da gerçekleşecek olan U21 Fenerbahçe vs Trabzonspor maçını izlemek isteyenlerin [email protected] e-posta adresine talepte bulunmaları gerekiyor. Katılımda bulunan basın mensubu arkadaşların yanlarında kamera ve fotoğraf makinasına izin verilmeyecektir.




30. haftası oynanacak maçlar öncesi Fenerbahçe, topladığı 58 puanla 4. sırada bulunuyor. Trabzonspor ise 49 puanla 8. sırada yer alıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap