SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe'den Sosa'ya 39 Milyon TL

Fenerbahçe'den Sosa'ya 39 Milyon TL

19 Ağustos 2020 Çarşamba - 09:38




Fenerbahçe, Trabzonspor’un eski kaptanını transfer etmek için dünyaları ödedi





Bordo-mavili yönetimin telefonlara çıkmadığı için gözden çıkardığı Jose Sosa Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. 35 yaşındaki Arjantinli ile 2 yıllık söz kesen İstanbul ekibi, yıllık 1.5 milyon Euro’nun yanı sıra 1.5 milyon Euro da imza parası ödeyecek. Sosa, Fenerbahçe’ye toplamda 4.5 milyon Euro’ya (Yaklaşık 39 milyon 500 bin TL) mal olacak. Sosa’nın yarın (Perşembe) İstanbul’da imza atması bekleniyor

JOSE Sosa’da beklenen oldu. Bordo-mavili yönetimin kalması için yıllık ücretini 1 milyon 750 bin Euro’ya yükselttiği Arjantinli oyuncu tercihini Fenerbahçe’den yana kullandı. Sosa, İstanbul ekibiyle yıllık 1.5 milyon Euro’dan 2 sezonluk anlaşma sağladı. 35 yaşındaki Arjantinli oyuncuya 1.5 milyon Euro da imza parası ödeneceği ifade edildi. Sosa’nın Trabzonspor’dan ayrılması bordo-mavili taraftarları ikiye ayırdı.



BİR kesim, “Trabzonspor’un kaptanı Fenerbahçe’ye gidemez. Bu işte hem yönetim hem de Sosa hatalı” derken diğer kesim ise Tecrübeli ismin gitmesinin büyük bir kayıp olmayacağını öne sürdü. Bu kişiler, “Sosa’nın kalması bize zarar verebilirdi. 35 yaşındaki birinden ne kadar verim alabilirdik ki. Üstelik yöneticilerin telefonlarına çıkmayarak büyük bir yanlışlık yapmıştır. Hiç kimse Trabzonspor’un üzerinde değildir” dediler.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap