SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe’ye ve Ali Koç’a sert cevap! ''Adil Gevrek iddiasını kanıtlamak zorundadır...''

Fenerbahçe’ye ve Ali Koç’a sert cevap! ''Adil Gevrek iddiasını kanıtlamak zorundadır...''

27 Ocak 2020 Pazartesi - 09:28




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, A Spor’da Malatyaspor maçının ertelenmesiyle ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.





Ağaoğlu’nun açıklamalarından dikkat çekenler:

''TFF beni 13.25’te aradı. Mevcut şartlar arasında erteleme düsüncesinden bahsettiler. Ben de kentilerine, Adil Gevrek’in ne düşündüğünü sordum. Aynı görüşte olduklarını söylediler. Hocayla ve teknik heyetle konuşayım cevabı verdim. Teknik heyetle görüştüm. Hoca, ‘bizim için fark etmez, gider Pazartesi oynarız. Böyle bir ortamda göçük altında insanlar varken maçı düşünemeyiz. Her şartta oynasın ya da oynanması varız’ dedi. Ben de TFF’ye bunu ilettim.

Çok açık ve net olarak; yazılı metinden de anlamıyorlarsa, bir kez daha tekrarlayayım. TFF’den bu maçın ertelenmesi yönünde bir talebimiz olmadı. Gevrek bizi bu şekilde itham ediyorsa, bunu ispatlamak zorundadır. Gevrek bu açıklamayı yaptıysa kanıtlamak zorundadır. Yoksa yaratılan bu kaos ortamının da sorumlusudur.

Manidar olan bu olayla hiç alakası olmayan bir takımın devreye girmesi. Yaklaşık olarak 2-3 haftadan beri Trabzonspor üzerinden sahnelenen bir tiyatro var. Geldiğimiz günden beri hiçbir kulübün adını anmamaya dikkat ettik. Bu konuda talimatlarım vardır.  Bir kulübün başkanı bizi oynayacağımız maçın öncesinde kendi yazdıkları senaryonun içine çekmeye çalışıyor. 1996 ve 2010’da yaşadıklarımızı hatırlayalım. Biz bu tiyatronun parçası olmadığımız taktide çabaları boşa çıkacaktır. Büyük takımlar küçük hesapların peşinde koşmamalı. Trabzonspor taraftarı o senaryonun bir parçası olmayacak. O maç sahada biter. Sakın ve sakın asla tahriklere kapılmasınlar.''

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap