SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir Halil Akbunar'n peşinde!

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir Halil Akbunar'n peşinde!

11 Mayıs 2022 Çarşamba - 11:14




Son dakika transfer haberi...Göztepe’de takımdan ayrılacağı öne sürülen 28 yaşındaki kanat oyuncusu Halil Akbunar'ın Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilirken Trabzonspor ve Başakşehir de girişimlerini sürdürüyor.





Spor Toto Süper Lig'den küme düşerek büyük hüsran yaşayan Göztepe'de kaptan Halil Akbunar yaz transfer döneminin gözdesi oldu. Sarı-kırmızılı ekiple özdeşleşen Halil'in Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı iddia edilirken, Süper Lig'in iki güçlü ekibi de transfer için bastırıyor. Göztepe'nin küme düşmesinin ardından, taraftarlarla sorun yaşayan Halil Akbunar'ın takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılırken, yönetim satıştan en az 3 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halil'in transferini belirli bir noktaya kadar getirirken Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor 'dan sonra Başakşehir de devreye girdi.

AVCI VE BELÖZOĞLU İSTİYOR

İddialı bir kadro için temaslarını sıklaştıran Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın Halil'in transferini çok istediği vurgulanırken, 28 yaşındaki yıldız Başakşehir'de de Emre Belözoğlu'nun listesinde ilk sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Halil için üç kulüple de görüşmelerini sürdürürken kaptanın kariyerine hangi kulüpte devam etmek istediği de transferde belirleyici olacak. (Yeni Asır)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap