SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe forması yüzünden eleştirilen Hami Mandıralı’dan cevap

Fenerbahçe forması yüzünden eleştirilen Hami Mandıralı’dan cevap

Karadeniz Özel

02 Ekim 2019 Çarşamba - 09:25




Ersun Yanal’a neden ses çıkarmadılar?





Karadeniz Gazete // Mehmet KARAGÖZ // Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı, sosyal medyada yer alan bir fotoğrafı nedeniyle büyük eleştiri aldı. Mandıralı’nın eleştirilme nedeni ise üzerinde Fenerbahçe armalı formanın olmasıydı. Karadeniz’e konuşan Hami Mandıralı şunları söyledi:

“Eski arkadaşlarım Ogün ve Şenol beni misafir olarak davet etti. Dostane bir halı saha maçı yaptık. Onların tesislerinde olduğu için ve başka eşofman olmadığı için o eşofmanı verdiler, biz de nezaketen giyip top oynadık. ‘Giymiyorum, ben oynamıyorum’ mu deseydim? Onlar da bizim tesislerimize gelseler, Fenerbahçe forması mı giyecekler? Trabzonspor forması giyecekler. Fenerbahçe bizim düşmanımız değil, ezeli rakibimiz. Bu gereksiz tartışmalar bizi 30 yıl geriye götürdü. Bunları söyleyenler takımımızı desteklesin. Bu tür işlerle uğraşmasın.”

“Fenerbahçe eşofmanı giymiş, 1 saat top oynamış Hami’yi eleştirenler, hasta Fenerbahçeli Ersun Yanal bu takıma 3 kere gelirken neden konuşmadılar? Ersun Trabzonspor’u bu hale düşürürken, camiamızı bu hale sokarken neden ayağa kalkmadılar? Ersun Yanal bu kulüpten 10 milyon 575 bin lira tazminat alırken neden biri çıkıp da bu duruma tepki göstermedi? Bir fotoğrafa mı cevap veriyorlar? Benim Trabzonsporluluğumu, beni tanımayan bilmeyen insanlar tartışamaz.”
 
 

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap