SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe alamadı Trabzonspor’a önerildi

Fenerbahçe alamadı Trabzonspor’a önerildi

07 Mayıs 2020 Perşembe - 08:10




Trabzonspor’un ödemeler konusunda sıkıntı yaşamaması, neredeyse tüm takımlar oyuncularından indirim isterken bordo-mavililerde bu konunun gündeme bile gelmemesi dikkat çekiyor. Menajerler de Trabzonspor’un bu durumunu yakından takip ederken, sürekli farklı farklı oyuncular önermeye devam ediyor.





Filip Novak’ın kendisine yapılan teklife henüz olumlu cevap vermemesi ve sözleşme yenilememesinden sonra menajerler sürpriz bir ismi bordo-mavililerin önüne getirdi. Devre arasında Fenerbahçe ile anlaşan ama transferi bitirilemeyen Ricardo Rodriguez. PSV kiraladığı İsviçreli futbolcuyu Milan’a gönderirken, Milan da menajerler aracılığıyla Trabzonspor’un önüne getirdi.

Fenerbahçe hala devrede

İtalyan basını haftalardır İsveçli sol bekin Fenerbahçe ile temas halinde olduğunu yazıyor. Milan'ın takımda tutmayı düşünmediği oyouncu için en ısrarlı istekte bulunan kulübün Fenerbahçe olduğu iddia ediliyor.

Trabzonspor'da son söz Başkan'da

Ricardo Rodriguez ismi Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da kafasını karıştırdı. Teknik direktör Hüseyin Cimşir'le görüşerek son kararı vereceği belirtiliyor. Filip Novak’la görüşmenin sonucuna göre hareket edilmesi bekleniyor. Bu sene iyi ve uyumlu bir kadro kuran ve bununla da şampiyonluk yolunda lider durumda bulunan Trabzonspor'da Başkan Ağaoğlu, takım düzenini bozacak transfer yapmamak için özellikle dikkat ediyor. Filip Novak ve Jose Sosa ısrarı da yakalanan uyumu bozmayarak bu sene ve önümüzdeki sene şampiyonluk kovalamak.


27 yaşındaki futbolcu, lig askıya alınan kadar Hollanda'da 6 maçta forma giymişti.

Ricardo Rodriguez kimdir?

Ricardo Rodriguez, 25 Ağustos 1992 yılında İsviçre'nin Zürich ilçesinde doğdu. 27 yaşında 1.80 boyundaki oyuncu, sol bek olarak görev alıyor.

Ricardo Rodriguez Kariyeri

Ricardo Rodriguez, kariyerine 2007 yılında İsviçre'nin FC Zürich Altyapısı'nda adım attı. Profesyonel futbol kariyerine ise 2010 yılında FC Zürich takımında başladı. İsviçreli Milli futbolcu daha sonra Wolsburg ve Milan formalarını terletti.


Ricardo Rodriguez'in Performansı

Milan'ın sol bek oyuncusu bu sezon Serie A 'da 5 maça çıktı ve toplamda 387 dakika sahada kaldı. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Hollanda ekibi PSV ile bu transferde çekişen Fenerbahçe, Rodriguez'de galip geldi ve transferi bitirdi.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap