SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fener Cüneyt’i istedi!

Fener Cüneyt’i istedi!

22 Ekim 2020 Perşembe - 12:02




MHK, derbi için Ali Palabıyık’ı hazırladı ama, İstanbul lobisi devreye girdi, ‘Şeytani’ bir planla hakem değişti





Haftanın en önemli maçı olan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisine Cüneyt Çakır atandı.  Oysa bu karşılaşma için düşünülen isim Ali palabıyık idi. İddia o ki, sarı-lacivertliler, Ali Palabıyık’a sıcak bakmadı. Burada ise devreye futbolseverlerin ‘Şeytan’ yakıştırması yaptığı kişi girdi. Serdar Tatlı, ‘Tatlı’ bir şekilde uyarıldı ve derbinin hakemi Cüneyt Çakır olarak değişti. Bu bilgileri aldığımız hakem camiasının önemli ismi bize şu uyarıyı yaptı: “Trabzonspor dikkat etsin. Cüneyt Çakır onları ince ince doğrayacak. Maç bittiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlaşılacak.” 

ÇAKIR’IN TRABZONSPOR İSTATİSTİĞİ KÖTÜ DEĞİL!

‘Eyyamcı hakem’ olarak tanınan Cüneyt Çakır bugüne dek 4 kez Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesinde görev aldı. Bordo-mavililer bu karşılaşmalarda iki kez galip gelirken, bir maçı da Fenerbahçe kazandı. Bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Çakır toplamda ise Trabzonspor’un 46 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer 25 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap